Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanya forvete S.Prag'ın kaptanı Josef Sural'ı almış. Bobo'dan hiç verim alamadılar. Onu yollayacaklar sanırım. İyi hamle.

olm hala kralhandayi tartismak da nedir yaw 15 macta tas catlasa 1 kez fena oynamayan bastonlu fernando fln varken
donk varken
lokomotif maciyla jubile yapip sonra 1-2 mac anca iyi oynayan diaye varken
yeani
bu kralhanda ne etti size
21. champ kazandirmak haricinde tabi
belki de yanit bu sualin icersinde gizlidir

Belhanda kadar başınıza taş düşsün, al yazmıyorum bir daha, siz leşçuklara, leşhandolara leşdiayelere layıksınız, mücadele etmeyen ya da ediyormuş gibi görünen, 1 golle göz boyayanlara
arkadaşım senin sorunun ne bu mu yazmak dediğin şu yazdıklarına bi bakarmısın ne golü ne mücadelesinden bahsediyosun sen,ayrıca saydığın adamları övdüğümü gördünmü ben iyi oynayanı överim kötü oynayana giydiririm benim kalsın diyebileceğim adam yok herkesi kendinle karıştırma,belhanda kalsın onsuz maç kazanılmıyor,gol atılmıyor,şampiyonluk gider gibi sözlerle gelceksen altını doldurcaksın her maçta imzası varmış sordum cevap vermek yerine sataşıyosun sadece sen değil bunu savunan kimse cevap veremiyor gerçi...

olm hala kralhandayi tartismak da nedir yaw 15 macta tas catlasa 1 kez fena oynamayan bastonlu fernando fln varken
donk varken
lokomotif maciyla jubile yapip sonra 1-2 mac anca iyi oynayan diaye varken
yeani
bu kralhanda ne etti size
21. champ kazandirmak haricinde tabi
belki de yanit bu sualin icersinde gizlidir
Para + beklenti

Bunlar olmasa bu kadar eleştirilmez.

439022-1537969980.png

Oyun stili K.KOULIBALY'nin brezilya versiyonu diyebiliriz

Belhanda kalıyor tehteh geliyor bipsor

Galatasaray Düşmanlarının .........

Yahu takımımızda Belhanda'dan klas bir tane bile orta saha oyuncusu yok ama ikide bir Belhanda gitsin diyorlar.Harbi bazen değildirler heralde başka birşey var bunun altında diye derinlere dalıyorum.

Tetteh prag yonetimine "Salın beni gideyim, yavsaklik etmeyin, adam olun lan!" demis.

Kaynak: Bipspor

Belhanda'yı satıyorsan yerine hemen gelip üstüne koyacak bir adam gerekir. Öyle bir oyuncu planlamada olduğunu görüşüldüğünü sanmıyorum. O zaman saçma bir satış olur. He sezon sonuna kadar bizde kalır ve öyle gönderiyorsan onu bilemem.

Yahu takımımızda Belhanda'dan klas bir tane bile orta saha oyuncusu yok ama ikide bir Belhanda gitsin diyorlar.Harbi bazen gerizekalı değildirler heralde başka birşey var bunun altında diye derinlere dalıyorum.
konuşmalarına dikkat et beğenmek zorunda değiliz sen niye beğeniyosun onu sorgulamıyosunda bunu mu düşünüyosun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt