Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra her transfer dönemi böyle geçecek en azından 3-4 sene daha böyle çile çekeceğiz eminim

Bari Ozan 'ın en azından 1.5 sene daha takımda kalmasını sağlayıp Atalay-Yunus-A.Karnuçu-Gökay gibi gençleri kazanalım şu takıma başka bir beklentim kalmadı ...

belhanda giderse haginin oğlu l.hagi alınabilir zaten antalyaya geliyorlarmış baba oğul veya Hachim Mastour alınır tabi becerebilirse yönetim

alinmasina benim de aklima 6-7 oyuncu geliyor da.. bunlar alamaz iste .. belhandanin satisindan parayi forvete gömerler sonra da para yok derler biter transfer dönemi.. ya biz neden böyle bir 10 yillik period adam akilli yönetilemiyoruz ki arkadas

Yurtdışı maçlarında Hakan Şükür'ü oynatabilir miyiz acaba, Avrupa'da falan?

Harbiden melo ile belhanda copu karsilastirmak mevki olarak zaten offsayt
kardeşim tek tek cevap mı veriyim :) yazdıklarıma bakarsan anlarsın aslında adamın mevkisi önlibero olduğu halde belhandadan daha faydalıydı dedim tekniği daha iyi,pasları daha iyi,oyun görüşü daha iyi,hırs konusunda kıyas bile yapmam zaten adamın savunulacak bişeyi yok hep yazıyorum sezon maçlarını açın bakın hangi maçlardan bahsediyoruz belhanda yokken olmuyor dediğiniz maçlar hangileri,olduğunda aldığı maçlar hangileri cevap alamıyorum en son 8 numara oldu çıktı paşamız...
edit:son söylediklerim senin için geçerli değil seninde belhandayı beğenmediğini biliyorum...

kıyas yapmadım yazdıklarımı tekrar oku adam önlibero olduğu halde daha faydalı ondan dedim önlibero olan bir adam bile 8 numaranın hakkını ondan daha fazla verdi hatta bir zamanlarda selçuk,belhandayı savunmak için fernandoya sallamanın mantığı yokki oda faydasız zaten geldiğinde ilk dönem oynadı hep geri gitti ama konu o değil...
Şu kafayı o kadar içiyorum yine yaşamıyorum

Galatasaray Düşmanlarının .........

merve toy hanım formunda

"Türk devi Galatasaray, Ganalı forvet Benjamin Tetteh için 8m€ teklif etti, ancak Sparta Prag bunu reddetti. Sarı Kırmızılılar forvet hattını Tetteh'le kuvvetlendirmeye istekliler. Ganalı oyuncu Fatih Terim'in ilk seçeneği. Tetteh, oyun tarzıyla Drogba'ya benzetiliyor." Via Ghanasoccernet

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forvet konusundaki son gelişmeleri paylaşır mısınız

Yönetime günlük sövme kotasını doldurayım

kardeşim tek tek cevap mı veriyim :) yazdıklarıma bakarsan anlarsın aslında adamın mevkisi önlibero olduğu halde belhandadan daha faydalıydı dedim tekniği daha iyi,pasları daha iyi,oyun görüşü daha iyi,hırs konusunda kıyas bile yapmam zaten adamın savunulacak bişeyi yok hep yazıyorum sezon maçlarını açın bakın hangi maçlardan bahsediyoruz belhanda yokken olmuyor dediğiniz maçlar hangileri,olduğunda aldığı maçlar hangileri cevap alamıyorum en son 8 numara oldu çıktı paşamız...
edit:son söylediklerim senin için geçerli değil seninde belhandayı beğenmediğini biliyorum...
Cogu normal oynayan Belhandadan daha iyidir

Balotelli'nin İstanbul'da olduğuna dair iddialar varmış.

Muhtemelen Ba cepte böyle Tetteh vs genç birkaç forvetin peşindeler alabilirlerse bunları almaya çalışacaklar olmazsa Ba gelir , Alanda bir şekil hallolur herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt