Buğra Ay
10 Numara!
Arap takımı gibiyiz olaya gel su kaziklardan bir kurtulsakBelhanda kendisine 4 milyon Euro maaş teklif eden Al-İttihad’a “Ben zaten burada o ücreti kazanıyorum, en az 7 milyon Euro olmalı” yanıtını verdi. (BiP Spor)
Arap takımı gibiyiz olaya gel su kaziklardan bir kurtulsakBelhanda kendisine 4 milyon Euro maaş teklif eden Al-İttihad’a “Ben zaten burada o ücreti kazanıyorum, en az 7 milyon Euro olmalı” yanıtını verdi. (BiP Spor)
Belhanda kendisine 4 milyon Euro maaş teklif eden Al-İttihad’a “Ben zaten burada o ücreti kazanıyorum, en az 7 milyon Euro olmalı” yanıtını verdi. (BiP Spor)
Stuttgart Takım Menajeri Joachim Cast: "Ozan Kabak ile ilgileniyoruz." (A Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
#Mattias Svanberg #8 - GSC ScoutBelhanda giderse mattias svanberg i alalım
Galatasaray Düşmanlarının .........

Galatasaray yarın forveti kapa bildirecek. Bu arada bir oyuncumuzun satılma ihtimali var ama adı bende kalsın. %52.2 gidecek. Sol kanat bölgesine tecrübeli 24 yaş üstü isim alınacak. Şimdilik bu kadar.
8M nasıl teklif ediyoruz
Saat 03.31'de transferimizi duyuracağım.
Galatasaray yarın forveti kapa bildirecek. Bu arada bir oyuncumuzun satılma ihtimali var ama adı bende kalsın. %52.2 gidecek. Sol kanat bölgesine tecrübeli 24 yaş üstü isim alınacak. Şimdilik bu kadar.
Bundesligadan bir sol kanat olduğunu öğrendim uyruğunu bilmiyorum bende. Demiş!!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi