Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.163
- 25.572
- 2.598
Profil foto.yeni mi atmis anlamadımSevinç göz yaşları bunlar çok bekledik bu ani çok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Profil foto.yeni mi atmis anlamadımSevinç göz yaşları bunlar çok bekledik bu ani çok
Raporladım renktaş
Bilmiyorum ki reis öyle takılıyoruz bir şeyden haberin yok berke karıştırdı hep ortalığıProfil foto.yeni mi atmis anlamadım
Lvivin durumu kötü 5 ile 7 arası en fazla elimizi çabuk tutmazsak shaktar yolu yakındır o çocuğaevet sen paylaşmıştın tartışma olunca geride kaldı bulamadım kaç para isterler bilmem ama yetenekli olduğu kesin 10 numaramızda yokken iyi olur..
Belhanda, Balo ya kaç gol attırırO dallamanın bize gelmesi imkansız ya. Gelecek olsa bile haberi çoktan çıkardı. Göz önünde olan bir topçu çünkü.
Eskidir
Hamzacım gelişme var mı acaba en temiz bilgiyi senden alırım diye düşündüm.Balotelli h.o diyebilir miyiz
herkes gece gündüz modeste derken adam istanbula gelmiş kimsenin haberi olmamış belli olmaz bu işler ihtimal düşük olsada alan+balotelli transferiyle yönetim rahat nefes alır orası kesin...O dallamanın bize gelmesi imkansız ya. Gelecek olsa bile haberi çoktan çıkardı. Göz önünde olan bir topçu çünkü.
Herif 29 gol atan gomise kac attirdi?Belhanda, Balo ya kaç gol attırırEkli dosyayı görüntüle 37149
Yavaş ciğerimi söktün hakannnFeghouli_Fernando_Badou_Henry
__________Balotelli__Alan