Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlarin kaliteli bir oyuncu transfer etme ihtimali yok gibi birsey. kap'a bedelleri bile aciklamadiklarina göre artik cengizin suyu isiniyor iyice. abdürrahim albayrak bir daha dönmemek üzere tarih olur.

Sergen al sana yurtdışı kaynak. Tetteh gelir. Balotelli işi troldur. Adam gelecek bizim basın uyaracak.

Tetteh 1 M € Kira ve 8 M € satın alma opsiyonu ile mükemmel olur , 1.5 M İmza parası ile de Alan geldi mi tamamdır, Sezon sonu Ozanı satıp Tetteh'i alırız sonra oraya bir stoper ayarlaması çekeriz.

Bu tetteh okadar iyimi yahu? Hiç duymadım izlemedim vallahi

Tetteh 1 M € Kira ve 8 M € satın alma opsiyonu ile mükemmel olur , 1.5 M İmza parası ile de Alan geldi mi tamamdır, Sezon sonu Ozanı satıp Tetteh'i alırız sonra oraya bir stoper ayarlaması çekeriz.

Tetteh öyle olacak. Yabancı basın girdi haberi. Tetteh hayırlı olsun ben. İlk forvet transferi bence.

Arkasından foto çekiyorda yüzünün fotosunu çekemiyorum ibiş. Kolpa...

Bu tetteh okadar iyimi yahu? Hiç duymadım izlemedim vallahi

İyi olma potansiyeli var. Tam bir Sevilla kanuete vardı hatirlarmisin. Uzun boylu ayaklarına hakim. Onun gibi ve daha iyi olma durumu var. Kazma değil teknik var ama olay iyi gelişim ve yönetilmesine bagli

İyi olma potansiyeli var. Tam bir Sevilla kanuete vardı hatirlarmisin. Uzun boylu ayaklarına hakim. Onun gibi ve daha iyi olma durumu var. Kazma değil teknik var ama olay iyi gelişim ve yönetilmesine bagli
Kanuetenin yarısı kadar olsa yeter benim için yahu:)

Taraftarımızdaki psikolojinin standart sapması iyicene zıvanadan çıkmaya başladı..
Milletin g..tünden çekilen resimle santrafor beklentisine giriyoruz ...

Bizi şu hale sokan adamlarda bi elinde viski diğerinde buzlu badem ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt