Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Marcao denilen herif sırf tepkiler arttı diye erken açıklandığına göre ortada başka anlaşılmış yada anlaşmaya yakın bir futbolcu yok demektir. Çünkü olsaydı önce onu verirlerdi.
Çok büyük bir rezalet yaşanıyor. Öyle böyle değil. Anlaştığımız futbolcular var dediler, listeyi aldık bilmem ne dediler fakat ortada hiçbir şey yok.
Tepkim çok ağır olacak bu yönetime. Öyle böyle değil.

alan'ı almışlardır herhal , başka transfer olacağına ben de pek ihtimal vermiom

Tamam bende biliyorum yönetimin çapsızlığını da napalım reis Fernando-Donk-Sinan-Selçuk-Ömer-Ahmet-Muğdat her maç bunlarla kazanmaya çalışıyoruz istisnasız her maç oynuyor bu adamlar

Ya bu kadroya ciddi bir temizlik yapılacak ya da bu temizliği yapmayı beceremeyenler gidecek başka türlü bir olur yolu yok

1 transfer için 7 ayda hamle olmadı.

4-5 tane bölgeye takviye için çalışırken hiç birini alamazlar.

Bu Marcao denilen herif sırf tepkiler arttı diye erken açıklandığına göre ortada başka anlaşılmış yada anlaşmaya yakın bir futbolcu yok demektir. Çünkü olsaydı önce onu verirlerdi.
Çok büyük bir rezalet yaşanıyor. Öyle böyle değil. Anlaştığımız futbolcular var dediler, listeyi aldık bilmem ne dediler fakat ortada hiçbir şey yok.
Aynen öyle Alan aşağı Alan yukarı diyorlar 3 aydır neymiş 19 'unda sözleşmesi bitmesini bekleyecekmişiz millet Haziran ayında sözleşmesi bitecek adamlar için Ocak ayından sözleşme imzalıyorlar biz 3 aydır adamla sözleşme imzalamayı beceremedik mi ?

kesinlikle daha gelmesine 10 gün kala alelacele kap yaptılar yedikleri naneleri örtbas etmek için

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando => PSG haberleri doğru mu acaba ? öyle bir olay varsa zaman geçirmeden satalım

Ondan gelen parayla şu Tottenham 'da oynayan V.Wanyama gibi vahşi bir adam alalım bir zamanlar adı bizimle anılan A.Esiti vardı mesela onun gibi

Bu ne arkadaş böyle orta sahamız pamuk ipliği kıvamında çözülüyor hemen millet ne kadar rahat geçiyor orta sahamızı
Psg sever oyle ucuz orta saha lass diarrayi almışlardı beleş diye arabistandan şahsen fernando şu an gitse takımı etkilemez donktan hallice oynuyor ama wanyama falan gelmez alsak alsal hürriyeti alırız apoyla

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forvet yok mu hala :( Bir umut açıyorum forumu hala hiçbir şey yok.

Fernando => PSG haberleri doğru mu acaba ? öyle bir olay varsa zaman geçirmeden satalım

Ondan gelen parayla şu Tottenham 'da oynayan V.Wanyama gibi vahşi bir adam alalım bir zamanlar adı bizimle anılan A.Esiti vardı mesela onun gibi

Bu ne arkadaş böyle orta sahamız pamuk ipliği kıvamında çözülüyor hemen millet ne kadar rahat geçiyor orta sahamızı
bize net adamlar lazım ortasahada zaten hiçbiri oynadığı mevkinin özelliklerini taşımıyor,hakkını veremiyolar,merkez çok önemli ofansif ve defansif bütün sorunlarımızın kilit noktası...

alan'ı almışlardır herhal , başka transfer olacağına ben de pek ihtimal vermiom

Almış olsalar ne fark eder ki renktaş? Fiziği zayıf, tek santrafor oynayamaz, takıma seviye atlatamaz ne işe yarar bu adam? Gomis gibi biriyle oynasa faydalı olurdu belki ama bu adam Gomis’in yerini dolduracak birisi değil bu aşikar. Son gün dem baba gelirse ben isyan bayrağını çekerim.

Sen olayı istediğin noktaya çekip asıl konuştuğumuz mevzudan uzaklaşmaya çalışıyorsun. Olaya bu şekilde yaklaşacaksan harcanan paralara yapılan borçlara elde kalan mal varlığına bak sonra elde edilen başarıyı karşına koy çıkan tablo seni tatmin ediyorsa sıkıntı yok. Hala da yönetenlerin başarılı olduğunu savunuyorsan ( tabiki herkes kötü demiyorum ama genel anlamda kötü yönetiyorlar ) mantıklı düşünmeye devam et.

Yıllardır yapılan yanlışları ''kötüden örnek olmaz'' bana sayı vererek çarpıtmana gerek yok. Futbol her zaman doğru yapılarak başarılı olunmadığını biliyorsundur o yüzden biz herkesten çok şampiyon olduk diyerek hataları görmezden gelmenin anlamı yok.

Asıl mevzuya dönersek, söylemek istediğim olay şu an transferden kimler sorumlu ise yanlış yaptığıdır. Takımın hali de ortada eksiklerde buna rağmen hiçbir şey yapmıyorlar. Dolayısıyla da eleştiriliyorlar. Eleştirmekte saygı çerçevesinde herkesin doğal hakkıdır.

Sezon sonu forvetsiz de şampiyon olabiliriz, sonuçta şampiyon olmak sadece bizim elimizde olan birşey değil. 17 takımın yanlışları da buna etkili olur ve sen ne kadar da ynlış yönetiliyor olsanda işin sonunda başarılı olabilirisn o yüzden kalkıpta biraz mantık di mi deyip olayı çarpıtmazsan sevinirim.

Eksikler ortada bunları halletmeleri gerekirken Serdar ve Eren sorunu ortaya çıkardılar. Bu oyuncular ile devam etmek istememeleri çok normal ama elindeki değerleri böyle değersiz hale sokup kulübü maddi açıdan sıkıntılı duruma sokmaları ne kadar normal? Düşünmüyorsan kadro da satış listesine koyarsın yetki verirsin satarsın olur biter. Bu gibi bir sürü yanlışı yapıyorlar işin sonunda Terim takımı şampiyon yapınca başarılı olduk diye açıklama yapmasını biliyorlar.

Sanki biz bilmiyoruz Türkiye'nin en başarılı kulübünün Galatasaray olduğunu. Gerçekleri de görmek lazım, gün geçtikce başarılarımız lokal olmaya başlıyor ve ciddi anlamda yara alıyoruz. Milyonlarca para harcayıp seneyi kurtarma derdine girersen anca plansız bir şekilde 2-3 sene başarılı oluyorsun sonra dibi görüyorsun bir çok açıdan, sonra ne oluyor herşey başa dönüyor, bu mu başarılı yönetmek ???

Neyse olayı çektiğin nokta çok su kaldırır ve saatlerce tartışılır. Buna hiç gerek yok.

Sonuç olarak takımın eksikleri belli ve hala alınan oyuncu yok. Tabiki de eleştirilecekler.

Elestirmeyin demiyorum ama sonucu beklemeden elestirmek anlamsiz bana gore . En yakin ornegi de gecen sene diyorum

Ayni yangin koparildi burada bruma ve ndiaye ayriliklarinda . Dursuna cengize soylenildi , teknik ekibe tudor a giydirildi . Kesin sampiyonluk satildi dendi , 16 milyon kazandiniz 40 milyonu feda ettiniz diye rakam bile verildi

Ama o yargilara varanlarin kacirdiysam benim eksigim ama bir tanesi bile sezon basinda devre arasinda atip tuttum ama dusundugum gibi olmadi demedi

O gunlerde ettigi hakaretler , yargi dagitmalar , kufurler ve kesin kanaatlerin bir bedeli olmadi

Benim gorusume gore boyle taraftarlik ici bos taraftarliktir . Meseleleri mantik cercevesinde ele alarak , sonucu gorerek elestiri ve ovgude bulunulur , biz ise tahmin usulu ile kendi istedigimiz dogrultuda karar verilmesine zorluyoruz karar verici iradeyi

Siyasette de boyle , chp secmeni olup ak partiye oy vermemis birinin akp nin bir icraatini ovdugunu gormedim , ya da tam tersi akp ye oy verip de chp li birisinin bir tavsiyesini hakli bulan da gormedim .. cunku kendi oy verdi ya , ya da o hata yapmaz ya , hep dedigi dogrudur , karsi tarafinki yanlistir

Mantiga bak , transfer yapmiyorlar , yahu birader zaten adam kendi parasini harcamiyor , sorumlulugu yok , herkesin agzini kapatmak icin gider kredi ceker sacar parayi transfere , buyuk baskan cekeriz adama , gorevi birakir "benden sonrasi dusunsun.." der

En kolay yol .. ama adamlar borcu nasil eritiriz , en az harcayarak nasil bu seneleri geciririz onun derdindeler . Bazi yapilan zamlarin bile altinda o var , oyuncuyu satis oncesi hamle olarak yahut ona guvenip yerine adam almamak icin (donk linnes ornekleri gibi)

Son donemdeki eren ve serdar kararini , bir de 3,5 milyon stopere verilince ben de dogru bulmuyorum ama bekliyorum , eger defans SOS verirse ben de bu yapilan hamlenin bedelini sorarim td den ve yonetimden , ama suandan bir yargiya varmiyorum

Bunlar ne utanmaz nasil bir yüz var bunlarda ya galip geldikten sonra her mac konusanlar utanmadan nasıl çıkacaklar acaba ne oldu reisiniz başakşehir şampiyon olsun diye kuyrugunuzami bastı utanmaz herifler bugün ki maçta anlastigimiz oyuncular ne güzel oynadı demi ulan sabah aksam uyumam verdiğim sözleri tutarım utanmaz herifler birde Galatasaraylıyız diye geçinirsiniz.

Bu andavallar (ilk defa sövüyorum yönetime) transfer yapamayacagina göre hicbir oyuncunun satilmamasindan yanayim.

Bari elimizdekilerden olup kadro derinligini daha fazla yok etmeyelim

Uzun zamandır bu forumu sessizce takip ediyorum. Eskiden çok kaliteliydi burası. Üyeliğimden önce de takip ederdim. Gerçekten keyifliydi ancak şu an berkay vs gibi adamlar yüzünden zaten gergin olan insanların iyice sinirleri ile oynanıyor. Bazı adamların insanlar ile dalga geçmesine göz yumulmasını şaşırarak takip ediyorum. Yöneticiler ılımlılık konusunda ipleri çok salmamalı gibi görünüyor. Herkese iyi forumlar. Yine severek takibe devam edeceğim. Iyi akşamlar.

Sukru Hazenadardan da hic haber yok degilmi? Adam Avrupaya kapak atti, ve scout bahanesiyle hangi barlarda tequilla yudumluyordur kim bilir..

bize net adamlar lazım ortasahada zaten hiçbiri oynadığı mevkinin özelliklerini taşımıyor,hakkını veremiyolar,merkez çok önemli ofansif ve defansif bütün sorunlarımızın kilit noktası...
Aynen öyle reis tamam hadi orta sahanın ön tarafında Belhanda&Emre ve Atalay vay elimizde ama asıl orta saha tandemi ?

Fernando => En az Sinan kadar tembel en az onun kadar işe yaramaz
Selçuk => Selçuk zaten futbolu 14/15 sezonundan sonra bıraktı
Ndiaye => Abartmıyorum son zamanlarda Galatasaray 'da izlediğim en vasıfsız orta saha olabilir, Muğdat 'ın orta saha versiyonu resmen adam futbolu bilmiyor
Donk => Zaten 6 ay sonunda o bildiğimiz Donk olmaya karar vermiş yine aynı kazmalık yine aynı vurdumduymazlık

Tartışamayacağımız bir orta saha tandemi gerekiyor, 6 numara için de 8 numara için de transfer şart

Uzun zamandır bu forumu sessizce takip ediyorum. Eskiden çok kaliteliydi burası. Üyeliğimden önce de takip ederdim. Gerçekten keyifliydi ancak şu an berkay vs gibi aptal saptal adamlar yüzünden zaten gergin olan insanların iyice sinirleri ile oynanıyor. Bazı Gerzek adamların insanlar ile dalga geçmesine göz yumulmasını şaşırarak takip ediyorum. Yöneticiler ılımlılık konusunda ipleri çok salmamalı gibi görünüyor. Herkese iyi forumlar. Yine severek takibe devam edeceğim. Iyi akşamlar.
naptım yine ya

adamlar taraftar tepkisinden korktukları için alelacele Marcao kap yaptılar son günlere yakın bı çöp forvet gelir sonra bı ağlama bı sızlama ffp bilmem ne sonra 2 haftada bir çık şöyle borç ödedik böyle borç ödedik entrika belli bunlarda ezber oldu artık hocaya yazık elimizde bir tane forvet olsaydı Feneri 5 leyip ne kavga ne gürültü ne cezalar olacaktı bırak puan farkını liderlik şimdi

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt