- 6 Eylül 2014
- 93.297
- 64.206
- 4.608
transfer nobeti yerine mr. dortnal denen esegin b.k nobetini tutsaydik. altin bulmustuk be kardesim. bu nebicim transfer nobeti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarisini 3 macta atmisiz.İnan edin! 4 tane forveti olan takımlardan fazla gol atmışız ...
Olsun biz intikamımızı aldık ya o bana yetti içim soğudu... O gece kötü geçmişti şerefsiz sırıtıyordu penaltıyı atmayınca...Zammı alamadı belki ama bu durum CL ye yansıdı.. Lige yansıdı.. Paraya yansıdı.. Kadro mühendisliği yapamıyorlar ise orada olmalarının anlamı ne? Muğdat ve ömerin ne faydası vardı da aldılar? Gomis'in sol bacağı etmez ikiside. Toplamda gomise yapacağın zamdan daha fazla para alıyorlar. Burası Galatasaray. geleceğini düşünümek zorundasın! Para yok diye ağlayarak önce ki yönetimlerin aldığı oyuncuları satarak ve takıma beş para etmez çöpleri toplayarak Galatasaray yönetilebilir mi?
Valla alan tamam deniyor. Daha 1 haftası var. Demba ba da seleznyovun alternatifi olarak 31 ocağa kadar tutulacak deniyordu taraftarın gazı için yoksa 6 aylık anlaşmışlar diye biliyorum.bşk. cemiyetten kulağına bişey kaçmıyormu tranşfer konusunda.
duyum muyum yokmu
baska varsa ihrac edeyim sergo bi kurcala zihnini
Çocukça bir düşünce bu. Bu yüzden Galatasaray milyonlar kaybetti..Olsun biz intikamımızı aldık ya o bana yetti içim soğudu... O gece kötü geçmişti şerefsiz sırıtıyordu penaltıyı atmayınca...
Bu üyelikler zaten cezalı seni kahrolası murhan:d 250 tane daha var sanırım.sen once fenerlileri defet forumdan babybaska varsa ihrac edeyim sergo bi kurcala zihnini
rapor gelsin hallederizBu üyelikler zaten cezalı seni kahrolası murhan:d 250 tane daha var sanırım.sen once fenerlileri defet forumdan baby
Bu taraftar reaksiyonu üstatÇocukça bir düşünce bu. Bu yüzden Galatasaray milyonlar kaybetti..
Boşver takılsınlar.zaten çok ortada herşey.bugun yarın yine avlarsınızrapor gelsin hallederiz
İstediği kadar kurcalasın, ortaya döksün. Kıyamazsın, kıyma zaten!baska varsa ihrac edeyim sergo bi kurcala zihnini

yönetim utanır mi ? HayırSüper Lig'deki 4 büyüklerin forvetleri;
? Fenerbahçe: Slimani, Soldado, Frey, Ayew
? Beşiktaş: Burak, Vagner, Mustafa, Larin
? Galatasaray:
? Trabzonspor: Nwakaeme, Rodallega, Ekuban,