Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhandayı tutan yoktu lig tarihinin en golcü yabancı oyuncusuyla oynadı ,forvetin olmaması eksiklik ama olduğu günleride biliyoruz, belhanda umarım satılır aynı şekilde geldiği ilk dönem hariç düşüşte olan fernando aynı şekilde gider,adam kendisi diyor zaten benden çok şey bekliyosunuz 10 numara değilim diye satıp 10 numara almak kadarda doğal bişey yok...
leşhandayı bende hiç beğenmiyorum çok laubali pişkin adam

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belhandayı tutan yoktu lig tarihinin en golcü yabancı oyuncusuyla oynadı ,forvetin olmaması eksiklik ama olduğu günleride biliyoruz, belhanda umarım satılır aynı şekilde geldiği ilk dönem hariç düşüşte olan fernando aynı şekilde gider,adam kendisi diyor zaten benden çok şey bekliyosunuz 10 numara değilim diye satıp 10 numara almak kadarda doğal bişey yok...

Hocam gomis en golcü oyuncu ama takım oyununa faydası olan bi adam değildi birazda kendine oynayan bir adamdı arkasındaki 10 numara ile düzenli oynayabilen bir forvet olsa belhanda 7-8 golü bulurdu

Bugun de dransfer yapmadim

DwvRDtMXQAEl_ux

Takim bugun istanbula gelir pzt e kadar herkes izinli olur buyuk ihtimal. Sonra transfere baslarlar. Carsambaya kadar bisey beklemiyorum ben

Bruma ve tellesi dursun denen hıyar sattı Aysal o adamları o paraya vermezdi ayrıca Sneijder drogba gibi world clas iki adam altı bu adamlarla cl de bir çeyrek bir 16 oynadık o adamlar paralarını misli misli çıkardı

Başka teklif yoksa nasıl satacaksın?

Çıkardı da niye o sene kulüp darboğaza girdi peki mali olarak?

Para olduktan sonra transferi herkes yapar.Dursun'a da sabah akşam beceriksiz diyordunuz ne oldu,sizin gibilerin gazına geldi alın ulan size transfer diye Galatasaray'ın parasını kendi parasıymış gibi fütursuzca harcayarak yüzünüze yüzünüze vurdu transferleri.Jet hızıyla bitirdi bütün oyuncuları,uçaklar teker teker indi.Ne oldu sonu,şimdi hangi birinden kurtulsak diye hindiler gibi düşünüyoruz.Aynısını bu yönetim de yapmaya yapar.Adamlar bizim için en iyi mali koşullarla almaya çalışıyor belli ki.

Kean kupada gol atti

Hocam gomis en golcü oyuncu ama takım oyununa faydası olan bi adam değildi birazda kendine oynayan bir adamdı arkasındaki 10 numara ile düzenli oynayabilen bir forvet olsa belhanda 7-8 golü bulurdu
mümkün değil adam şut bile çekemiyor nasıl gol atsın ki zaten kendisi dedi 10 numara değilim diye o bile biliyor ne olduğunu siz büyütüyosunuz gözünüzde dümdüz bir adam hiçbir özelliği yok,ayrıca karaktersizin önde gideni genel olarak balık hafızalıyız ben unutmadım bunu mesela serdarın sakatım deyip tatile kaçması kadar bilinçli ve haince bir hareket

Başka teklif yoksa nasıl satacaksın?

Çıkardı da niye o sene kulüp darboğaza girdi peki mali olarak?

Para olduktan sonra transferi herkes yapar.Dursun'a da sabah akşam beceriksiz diyordunuz ne oldu,sizin gibilerin gazına geldi alın ulan size transfer diye Galatasaray'ın parasını kendi parasıymış gibi fütursuzca harcayarak yüzünüze yüzünüze vurdu transferleri.Jet hızıyla bitirdi bütün oyuncuları,uçaklar teker teker indi.Ne oldu sonu,şimdi hangi birinden kurtulsak diye hindiler gibi düşünüyoruz.Aynısını bu yönetim de yapmaya yapar.Adamlar bizim için en iyi mali koşullarla almaya çalışıyor belli ki.

Haklılık payın var elbet ama doğru yönetilmediğimiz bir gerçek dursunun en büyük hatası plan program olmaması ve yalancı olması Cengiz de şuna resmen acitasyon yapıyor Milleti Galatasaray sevgisinden vuruyor sen ben vazgeçmeyiz Armada’n ama bu şekilde giderse 30 milyon taraftarı olan takım taraftar kaybedecek

Kaliteli forvet gelmezse yakinda hocamizi boyle gorebiliriz:

1547326831398.webp

Vay be 29 gol atan adamın arkasındaki oyuncu asist yapamadığı için 29 gol atan adam suçlu oldu.

Fernando ve Ndiaye rezilleri oynuyorlar ..

Eğer Fernando'ya falan teklif varsa 5-6 hemen satsınlar..

Bu ikiliye ne oldu bir türlü anlamıyorum..

Kapı gibi Donk var elimizde

Vay be koca galatasaray lige forvetsiz başlıcak deselerdi inanmazdık hadi dayandık eren var dedik ara transfer döneminde yapacaklar dedik yine gelen giden yok ereni kadro dışı bıraktık artık bu işte bir kasıt arıyoum hocayı çok seven bir yönetim şampiyon olmak isteyen bir yönetim avrupada ilerlemek isteyen bir yönetim bu şekilde nasıl davranır inanılır gibi değil . herşeyi geçtim madem öyle gittin stoper aldın para verdin transfer yapamıcaksan stoper alma forvet al onu da yapmadın iki forvet alıcaz dedin bir tanede almadın yok abi kesin bişeyler var . Serdar Eren kimseye gönderemedik bunların paralarınıda vermek zorunda kalıcaz bakalım neler görecez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt