Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tetteh en az 10 gol 3-4 assist yapmala o satin alma opsiyonunu cekmek icin. Bizim maddi durumda bence biraz riskli transfer olabilir. Hele bizimkileri satmaya beceremiyor diye, bomba gibi oynasa bile fazla kar yapmayiz gibi geliyor bana...

fernandoyu umarim saglam paraya kitlemisizdir. En kotu genc oyuncularindan 2 sene bedelsiz kiralarlar o da olumlu

Sezon sonu arap ve brezilyalı tayfa satılmalı.Gelecek rakama göre kiralık,free ya da bonservisiyle avrupalı oyuncu transferi yapılır.Mücadele gücü yüksek,oyun ahlakı ve devamlılığı olan oyuncular tercih edilmeli.

Haklılık payın var elbet ama doğru yönetilmediğimiz bir gerçek dursunun en büyük hatası plan program olmaması ve yalancı olması Cengiz de şuna resmen acitasyon yapıyor Milleti Galatasaray sevgisinden vuruyor sen ben vazgeçmeyiz Armada’n ama bu şekilde giderse 30 milyon taraftarı olan takım taraftar kaybedecek

Hiçbir şey olmaz yahu ne büyüttün.Forvet alınmadı diye GS'yi bırakacak olan varsa da bırakması daha hayırlı olur.

Fernando giderse yerine kimi getirebiliriz? Simdi hemen yardim edebilecek ve fiyati fazla olmayan adamlar agacda büyümüyordur.

Sorun odeme kosullari olabilir. Gary'den 7.2 milyon geldi ama o para Serdara filan gidecek gibi. Yeni anlastigimiz adamlarda ve kuluplerinde odeme zamanini ve pesinatini tartisiyor olabilirler.

Bir de su Aysal karsitlari sikti artik. Her Aysali oven mesajlara bir bok var gibi karsi cevap vermenin anlami yok. Bazi seyleri de gormezden gelin

satmayı unutun artık sattıgımız adamların hiçbrinin yeri dolmuyor ligte eksigi en bol zayıflayan tek takımız

yeri dolmadan satıp rus ruleti oynuyoruz

Balotelli deyince aklima Italya - Almanya maci geliyor. Keske gelse

Fernando satılsın diyenler satıldıktan sonra küfredecek olan adamlar

Melo Sneijder olayında olduğu gibi

Fernando giderse yerine kimi getirebiliriz? Simdi hemen yardim edebilecek ve fiyati fazla olmayan adamlar agacda büyümüyordur.
Seedorf'un Kamerun milli takimindan tanidigi, begendigi, neden ikinci liginde oynuyor, buyuk takimlar ayakta uyuyor dedigi Jeando Fuchs, sozlesmesi sezon sonu bitiyor. Ya da Gent takiminda oynayan Esiti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt