Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Offf ne tempoluydu maclar onceden, ukaran necati ilic

Ulan rodopun daha 1 hafta önce takipçisi 15k ydı hey gidi hey

Hakan senin amacin ne ? Hani söyle de bilelim .. maçtan sonra hocayı cagirmadik mi tribüne ? Geldi önümde durdu adamın yüz ifadesi rahatlığı fln baya mutluydu rahattı yanı .. yüzü gülüyordu .. ben başka ne dedim şimdi ..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Amacım mı ne? Burda forvetsizlikten tükenmişlik sendromu yaşıyoruz. Sadece soru sordum orda böyle bir agresiflik çok gereksiz.

menajerine cok ağır küfürler etmek istediğim futbolcu. para koparmak için çocuğun aklını çelip taraftarın önüne attı.

arkadaşlar ozan 7.5'a 10'a satılacak bir futbolcu değil. gerçekten değil. sadece 3 ayda yaptıklarından derlenen ufak bir video var onu paylaşacağım. videoyu izlerken 18 yaşındaki bir futbolcunun üzerinde porto forması olduğunu hayal edin. bu adamı porto ne kadara satardı?

umarım kendisiyle sözleşme yenilenir ve serbest kalma bedeli 30 milyon euro olur. isteyen alsın. 2 sene sonra devre arasında bile 20 yaşında olacak çocuk. hala genç olacak. kariyerinde belkide 120-130 maça çıkmış olacak. 30'u getiren olmazsa oynasın taş gibi stoper sonuçta. maaşına zam yapıp oynatalım aslanımızı. gönlünü yapalım.

sözlükten :tbr:

Güzel şeyler olucak hissediyorum hele hocamın morali cok yerinde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Amacım mı ne? Burda forvetsizlikten tükenmişlik sendromu yaşıyoruz. Sadece soru sordum orda böyle bir agresiflik çok gereksiz.

Yok agresif değilim aslında .. yanlış anlaşılmış .. bende o bahsettigin sendromdan dolayı tamamen beyin hücrelerimi yitirdim .. yarin messi bile gelse ben forvetsizlikten 2-3 yaş ilerledim .. bunun dönüşü yok .. sağol apo&cengiz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt