Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek kelimeyle ABV yönetim. Bu kadar mı zor 1-2 forvet transferi yapmak, aylar geçti takılıp kalmışsınız Alan Alan diye. Başka adam mı kalmadı dünya üzerinde anlamak mümkün değil cidden.

Travma oldu ciddi ciddi Galatasaray taraftarında millet kafayı yedi yiyecek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dedik belhanda gider.bi ortasaha,10 numara alın donku da yollayıp

31 Ocak belhanda ve Ozan gider

Forvet Demba Ba gelir sona kaldığı için fazla ücret ister

Aramızda bir moderatör arkadaş var. Kendini bilir o. Sende okuma yazma yok mu evladım? Balotelli kap yazdığım için 2 gün ceza vermiş Birazcık beynin olsa daha 1 sayfa önce Balotelli'nin ne işi var İstanbul'da, yalan yazdığımı görürdün.

Garezin mi var senin çocuk bana? O Balotelli mesajından sonra birisi mal yazmış bana. Adam hala burada duruyor. Ben birine mal bile demediğim halde ban atıyorsun. Yavrum sen

Ha bu arada modlar gelip burada ''giberim'' yazıp ceza almıyor. Ben de bundan sonra giberim. :asd:

Sen mimli bir adamsın herkesten fazla ceza alman gayet normal.Zorlama beni Berke.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya cidden gerizekalı bunlar.

Belhanda'yı 10 Milyon Euro'Ya aldın. Bizde 1 şampiyonluk gördü. Bu sene de fena oynamıyor uzun yıllar sonra.

Sattığın kulüp de Arap. Aldığından azına (9 MİLYON EURO) nasıl satarsın.

Maaşı çokmuş. Yerine getireceğin adam o mevki için en az 15 Milyon Euro, senelik de 3.5 Milyon Euro alır yine. Orta saha için scout transferi yapmak şu durumda riskli olur.

Transfer sezonu başlar başlamaz neden alamayız şu forvetleri, yine forvetsiz kalacağız böyle giderse, saçma bi adam getirip gazımızı alacaklar, giden şampiyonluk ve uefa maçı olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt