Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.249
- 42.985
- 3.748
Bu arada Linnesin sözleşmesi uzatıldı mı? Bu adamı da bedava kaçırırlarsa o koltukta 1 sn oturmasınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belcikanin uluslararasi kodu 700 ama buyuk ihtimal bos is pesinde kosuyodur.Evrenmanchester pazar gunu GS ye forvet gelecek demisti dun ( hangi pazarsa)
Seten de 700 yazdi
Bugun saat 7 de bakalim kim geliyor
Yok renktas henuz uzatmadilar ama rakamlarda falan anlasma saglandi diye okumustum.Bu arada Linnesin sözleşmesi uzatıldı mı? Bu adamı da bedava kaçırırlarsa o koltukta 1 sn oturmasınlar
Fener alabilirBu arada Linnesin sözleşmesi uzatıldı mı? Bu adamı da bedava kaçırırlarsa o koltukta 1 sn oturmasınlar
işte yönetimin amacı da buydu . Merak etme Demba Ba cepte zaten
Fener alabilir
Kim var ordanBelcikanin uluslararasi kodu 700 ama buyuk ihtimal bos is pesinde kosuyodur.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Febesin alacağı şey belli de forumda hanımlar vardır şimdi açık söyleyemem. Ama bu sene bol bol aldılar diyeyim sen anla....Fener alabilir
2 hafta kafa dinleyem dedim,daha sonra mesajlasırız bu konuda adminim
Başka teklif yoksa nasıl satacaksın?
Çıkardı da niye o sene kulüp darboğaza girdi peki mali olarak?
Para olduktan sonra transferi herkes yapar.Dursun'a da sabah akşam beceriksiz diyordunuz ne oldu,sizin gibilerin gazına geldi alın ulan size transfer diye Galatasaray'ın parasını kendi parasıymış gibi fütursuzca harcayarak yüzünüze yüzünüze vurdu transferleri.Jet hızıyla bitirdi bütün oyuncuları,uçaklar teker teker indi.Ne oldu sonu,şimdi hangi birinden kurtulsak diye hindiler gibi düşünüyoruz.Aynısını bu yönetim de yapmaya yapar.Adamlar bizim için en iyi mali koşullarla almaya çalışıyor belli ki.
iyi işte calısarak kafa dinlerimKafa dinlemek modlukla mı oluyor ulan modlar daha çok çalışıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onyekuru dün kadroda yok muydu, neden oynamadı ?