Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Linnesin sözleşmesi uzatıldı mı? Bu adamı da bedava kaçırırlarsa o koltukta 1 sn oturmasınlar

1547373779964.webp

1547373827759.webp

Başka teklif yoksa nasıl satacaksın?

Çıkardı da niye o sene kulüp darboğaza girdi peki mali olarak?

Para olduktan sonra transferi herkes yapar.Dursun'a da sabah akşam beceriksiz diyordunuz ne oldu,sizin gibilerin gazına geldi alın ulan size transfer diye Galatasaray'ın parasını kendi parasıymış gibi fütursuzca harcayarak yüzünüze yüzünüze vurdu transferleri.Jet hızıyla bitirdi bütün oyuncuları,uçaklar teker teker indi.Ne oldu sonu,şimdi hangi birinden kurtulsak diye hindiler gibi düşünüyoruz.Aynısını bu yönetim de yapmaya yapar.Adamlar bizim için en iyi mali koşullarla almaya çalışıyor belli ki.

Helal olsun , ozune dondun . Bu anlattigin seyleri anlamak icin onyargilari yikip akli selim dusunmek , herseye etraflica bakabilmek lazim . Fakat o niyette ve bilgide insan ara ki bulasin

Milletin derdi ne olmus ben sana ozetleyim , takim ciksin iyi futbol oynasin, mac kazansin, derbilerde ozellikle rakiplerini ezsin , iyi transfer yapilsin, goze hos gelen ve ozellikle atak hucum futbolu oynansin , bu arada da zarar mi edilmis , kulubun maddi durumu nedir , onemsenmesin

Bir de degisik bir tur vucut buldu : "beni mali durum ilgilendirmez , ben sahadaki takima bakarim"

Kusura bakma , gunumuzun futbolu ve mali yapi sana bunu asla vermeyecek , o hayalden uyansan iyi olur sevgili kardes demek lazim

SA. Belhanda denen hıyaragası gitti mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt