Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Modlar nerede ya iyice rezilleşti forum Linnes fenere gider dedi diye birisi herkes provoke oldu ne haber var ne kaynak bunu kim dediyse banlamaları lazım gerçekten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kankalari dedigi icin sikinti yok

Inanmayin artik su nobette 1) KAP kapali/acik muhabbetine 2) Melih Peker duyumlarina

Linnes olayının kaynağı nedir?

Şakasına kafamı buluyorsunuz yoksa ciddi bir yanı var mı, Linnes'in gitmesi nedir adamın takıma katkısı her türlü fazlayken yerine kimi alacaksın. Aldığı paradan tut karakterine kadar harika bir adam.

Kaynak yokdur lakin bay terim linnesi yedek bırakarak göbekli mariano denen futbol antikası tercihinin üstüne linnesle sözleşme uzatılmaması linnes konusunda her türlü süprize açık olmamızı gerektiriyor,linnes kalitesinde.bonservissiz bir oyuncu ile türkiyede her klüp sözleşme imzalamak isteyecekdir,kısa zamandada imzalayacakdır,gerçekler acıdır Galatasaray futbol klübü yönetim ve hocasınında bomboş oldugu gercekdir.

Modlar nerede ya iyice rezilleşti forum Linnes fenere gider dedi diye birisi herkes provoke oldu ne haber var ne kaynak bunu kim dediyse banlamaları lazım gerçekten.

Bazı üyelerin ciddi anlamda dokunulmazlığı var burda.

Şu troll takılan 4-5 kişi var özellikle sövseler ceza almazlar

Ben Fener’e gider dedim , serbest kalırsa ilk gideceği bir istanbul kulübü olur çoluğu çocuğu var ailesi düzeni , en fazla parayı veren de fener olur zaten onlara karşı iyi oynamıştı.Sözleşme uzatılmazsa sürpriz değil yani ne olacaktı?

Gitmiş gibi bir haber Yok Ortada ama siz yine de. beni banlayabilirsiniz

Kankalari dedigi icin sikinti yok

Inanmayin artik su nobette 1) KAP kapali/acik muhabbetine 2) Melih Peker duyumlarina
s1200

Bugün forvetimiz geliyor evren(manchester) e göre kim gelcek acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler Melih Peker sağlam duyumcudur zamanında neleri bildigine hepimiz şahitlik ettik zaten kolpa olsaydı sayın hocamız yaptığı videosunda ifsa eder itibarsizlastirirdi

Yönetime şöyle bir şey mi yapmamız lazım acaba forvet transferi için?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt