- 4 Ağustos 2009
- 90.116
- 71.024
- 5.188
Kaynaksiz haber paylasmayin surada. Yetti be zaten sinir katsayimiz tavan yapmis vaziyyette.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana inanmayanın götü açıkta kalır, gece karabasan görür
Kim dedi yattı diye ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
onun ben tae......Kaynaklarin eskidi ustad Dursun Ozbek ozellikle de kardesi Mehmet Bey'e yakindiniz diye hatirliyorum?
Vardır bay şerafettin arsivlerimizde hepsi kayıt altındadır açıp inceleyebilirsinizBay melihin herhangi bir onaylanmış başarısı varmıdır efendim.
Sene sonu Sampiyon olursak ne yapacaksin Bay SerafettinBeyler bayanlar şunu iyi bilinki klupde yönetim bay terimden korkusuna tuvalete bile gidemiyor dolayısı ile bay terimi kurtarmak için yönetime sarmanız boş işdir ,bu boş yönetimle hiç bir yere gidemeyeceģimiz gibi artık futbol antikası olmuş bay terimlede tamamen batacağız.
Belhanda yı beğenmeyenler neden şerefsiz oldu şimdi durup dururken? Beğenin yoksa şerefsizsiniz demek bu
Belhandayı satan yönetime twitterdan örgütleyip istifa çağrısı yapmayan şerefsizdir.
onun ben tae......
Belhandayı satan yönetime twitterdan örgütleyip istifa çağrısı yapmayan şerefsizdir.