Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haraslin için ne kadar istiyorlarmış

"Belhanda'nın menajeri William Davila Fransız gazetesine konuştu;
-Rodriguez, Costa ve Prijovic'le sözleşme imzalayan Al Ittihad, şu an Suudi Arabistan'da finansal açıdan en güçlü kulüp.
-Belhanda ile sözleşme imzalamakta ısrarcılar ve Galatasaray'ın istediği parayı ödeyecekler." Saudi Sky Sport on Twitter

Şampiyonluk Galatasarayın başarısı olur.geçmiş yıllarda bay terimin Galatasaray dışında ufak tefek başarı kırıntıları dışında madara olupda kapağı Galatasaraya atıp şampiyon olması kendi başarısı değildir.Kendi başarısını Galatasaray dışında hiçbir yerde gösteremeyen muhterem ancak GALATASARAY gölgesinin altına sığınan ortalama birisidir.

Senin gibilerden ve senin zihniyetine sahip kulüp yapısından ve fikrinden kurtulduğumuz zaman daha iyi olucaz

Birinci dönemi başarılıdır gerisi GALATASARAY sayesindedir lakin büyük GALATASARAY hocasız bile şampiyon olmuşdur ,Büyük GALATASARAYI şahışlara yem etmeyiz.... ayrıca kuş demen senin çapsızlığındır keza büyük GALATASARAYIN her anını kalpden takip eden birisi olarak boş iddia ve şahısları ciddiye almak bile gerekmez.. sen thorsten gütshowu bilirmisin evlad ?? sen küçük savaşı büyük yusufu izledinmi evlat ,büyük yusufun ezikbahçeli arap ismaili sille ile tepelediğini sahadan izledinmi evlad.. hadi ordan...
Evlat derken Haddini bil bence ;)
Ben 30-40 sene önce ne oldugu bilmiyorum. Son 20 Senenin Bütün büyük Basarilardaki TD de Terimdi.
Tekrarliyorum bos yapma

76BDB8F9-085B-40DF-A753-F9BAE19AF892.webp

Bu adamın geleceği falan yok boşuna oyalıyorlar taraftarı :)

Dalyaprak paralari kumarda yemis. Kulup 1-2 gun icerisinde aciklama yapacakmis.

19 ocakta lig maçı var ondan sonra gelse ne olur gelmemesi daha iyi. Paramız cebimizde kalsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt