Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şeyimde bile değil, kendi kendine takılıyor :)
Gece gündüz Terimi savunmak için şekilden şekile giren adamlar kendileri gibi düşünmeyenleri hain ilan ediyorlar bir çırpıda.

Bir de beni Terim düşmanı ilan ediyor ileri zekalı ya. Eleştirince nefret ediyor oluyorsun direk bazılarının gözünde. Yazık ya.

sent via GSC

Anlamsiz tartismalara devam edenler mihlanacaktir

Alan kampa gittigine göre , bugün gelicek forvet alan değil ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler hala anlamadiniz mi? Alan ve Falcao yönetimin oyunu. Önce Falcaonun türkiye temisilcizine para vermislerder günlerce Falcao Galatasaraya gelecek twitt at diye bu sekilde oyandilar bizleri. Sonra birde satilmis kalemlerine Alan isimini verdiler günlerce alan geliyor diye bide burdan güzelce oyaladilar bizleri. Sonra ortaya cikip biz alan la hic ilgilenmedik medyanin yalani diyecekler. En sonunda belki komisyon var diye BA getirecek taraftar da artik öyle bir duruma gelecek ki ba hic den iyidir diyecek.

Şu alanın transferi sorun varsa açıklayın bari olmucak diye modeste gibi olmasın

Belhanda fobisi insan gördüm senin kadar görmedim reis

Kesinlikle beğenmiyorum sevmiyorum ve de takıma katkısınından fazla zararının olduğunu düşünüyorum renktaş.

Daha maddi boyuttan bahsetmedim bile.

sent via GSC

Bu gidişle Demba Ba gelecek ancak herhalde.

sent via GSC

bunlar kimseyi alamaz bari ahmet sivri ali yavuz malik'ten biri a takım'a monte edilsin

19 ocakta sozlesmesi biten oyuncu takimi ile kampa gidiyor, yani 1 yil daha sozlesmesi var haberi dogru

Kesinlikle beğenmiyorum sevmiyorum ve de takıma katkısınından fazla zararının olduğunu düşünüyorum renktaş.

Daha maddi boyuttan bahsetmedim bile.

sent via GSC

Maddi boyucu faziaa zaten , ama gidicek benc satılcak 9 -10 arasımı olur 8 e mi olur

Apo çıksana medyanın önüne yemiyor mu yazıklar olsun size yalancı herifler sizi ulan 20 senedir yöneticilik yapıyorsun insan bu kadar acemi olamaz diyecegimde bence siz yalancısınız.

Transfer dönemleri çok ilginç oluyor belli başlı tipler geliyor nöbete sürekli bir isyan yasaklama engelleme kısıtlama derdine giriyorlar ne hikmetse bu tipleri normal sezonda forumda yazarken pek göremiyoruz gerçek hayatta da bu kadar tahammulsuzseniz nasıl yapıyorsunuz engellemeyi onu merak ediyorum :asd:

Alan, Falcao, Llorente, Batshuayi, Tetteh başladığımız isimler,
Serdar Aziz karşılığı Love ve 2 milyon karşılığı Ba gelecek isimler.
Gidişat bu yönde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt