Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakası yok1 sene daha kontrati var. Bu kadar basit. Son günde plan tutmadi diyecekler
Resmen taşak geçiyorlar.Sosyal medyada millet dalgaya aldı bizi.Nizipli ve Şöfer sağolsun.
Baska hic bir sebep yok , kampa gitmesi icinAlakası yok
Galatasaray Düşmanlarının .........
Adamlar bırakmaz mecbur gidersin 1 temmuza kadar idmana çıkıp sonrasında free olunca anlaştığı takıma giden bir sürü oyuncu olduBaska hic bir sebep yok , kampa gitmesi icin
19 unda belli olur . Peki niye aciklamiyoruz. Neticede bosman kurali varAdamlar bırakmaz mecbur gidersin 1 temmuza kadar idmana çıkıp sonrasında free olunca anlaştığı takıma giden bir sürü oyuncu oldu
Galatasaray Düşmanlarının .........
Kaynaklarin eskidi ustad Dursun Ozbek ozellikle de kardesi Mehmet Bey'e yakindiniz diye hatirliyorum?
Hiç gelmemesini isterim demba ba ile gelecek en ufak bi başarıyı dahi istemiyorum forvetsiz kalalim 5. Olalım ama floryaya tinerci sokmayalımDemba Ba'nın şimdi mi gelmesini istersiniz yoksa 31 Ocak'ta mı?
Bunlar istifa etmeyide beceremez.Yönetim istifa...
Demba Ba'nın şimdi mi gelmesini istersiniz yoksa 31 Ocak'ta mı?
31inde gelirse ronaldo muamelesi görürDemba Ba'nın şimdi mi gelmesini istersiniz yoksa 31 Ocak'ta mı?