Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada talisca haberleri okuyorum siz bu adam ilk devre kaç gol atmis adamlar kaç paraya almişlar bir bakin önce bu adami birakirlarmi akil fikir mi su söylenen bazı yorumlar gercekten 8 10 yaş yorumları
Yazanlar da taşşağına yazıyor.
Yoksa geleceğinden değil.
Milleti trolleyip duruyorlar.
İki gün öncede Balotelli gelmişti.
Yarın ki son bombayı da şimdiden söyleyelim:Pato ve Hulk.

Belhanda iyi bir fiyatla gidebilir şut atamayan 10 numara mı olurmuş adam zaten 8 numara geldiği zaman da söyledim adamın tek sorunu Sneijder'den sonra gelmesi oldu ve altından kalkamıyor hala bile olmuyor iyi de oynasa tabela yapmadığı için hiçbir zaman hatırlanmayacak yeri dolmayacak biri değil bence çok daha gole yakın birini alabiliriz hatta 4-4-2'ye dönüşün ilk temsili olur elinde Atalay gibi değer varken hiç düşünmem para edecek herkesi göndersinler..

Selam renkdaslar. Isvecte oturuyorum. Eger Badji falan gelirse yandik. Badji degil her hangi TS Super Lig takimi, Pendikspor'da bile oyanayamaz.

Kucka zu Parma

bitmis

22 milyon giriş olacak bahane istemiyorum artık yönetimden

Galatasaray Düşmanlarının .........

Yanlış biliyorsun. Tulun' u FT li ilk dönemde öne atmıştı, FT kendisini Florya' dan paketledikten sonra Aysal, ''Şahsi danışmanım'' dese de pek bir etkinliği olmadı. FT gönderildikten sonra transferlerde filan yine söz sahibi değildi...

Tulun' a haksızlık ediyorsun; onun sözünü dinlemiş olsa bile bu kadar saçmalanmazdı, kimden görüş aldığı hala muamma!. Son dönemde yapılan tamamı 'fiyasko' transferler için, ''Hajrovic, Ontivero, Tarık dahil yapılan transferlerle benim hiç alakam yok; bana sorulsa hiçbirini aldırmazdım'' demişti hatta Tulun. Yalanlayan olmadı...

ne yazıkki çok yanılıyorsun, sadece şunu söyleyebilirim inşallah o zat bir daha GALATASARAYIN yanından yöresinden geçmez..

fernando gidiyor mu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İsmail bouzid gel borcunu öde artik

Galatasaray Düşmanlarının .........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt