Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya siz Çin'de Brezilya'da saat kaç biliyor musunuz ? Çin Brezilya Türkiye hepsinde aynı anda saat 12'yi vurduğunda Cengiz Bey bombayı patlatacaktır süphesiz . Saatin 12 olmasını bekliyoruz .
Valla Gomis satıldığından beri tam 144 gün oldu ne yapıyorlar tam 00.00 'da mı denk getirmeye çalışıyorlar ? gezegenlerin aynı hizaya gelmesini mi bekliyorlar ? ay tutulması sırasında mı yapılacak bu transfer ? Beşinci günün şafağında doğuya baktığımızda yeni forvetimizi mi göreceğiz ?

Soyadı bilmem ne oğlu olanlardansa bizim olsun muameleci olsun hoşgeldin renktaşım.

Şu takıma şuan kalburüstü 1 santrafor al şampiyon ol. Yapılanmayı sezon sonu istediğin gibi yap. Hem bu kadro bir şampiyonluk daha alırsa satacağın oyuncuların fiyatı yükselecek. Bu kadarını düşünemiyor mu bunlar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anlam veremedigim bir durum , adaletsizlik var , kast ettigim sudur . Haklisin , biraz kuluplerin durumuna muhasebesel acidan hakim olmamanizdan kaynakli asiri sert ve yogun elestirmeniz disinda , abartmaniz disinda , ortada transfer hakkinda soylenecek cok sey var . Mali disiplini ve sportif yapilanmayi paralel goturmeniz lazim

Buraya kadar kimseye itirazim yok . Ancak ;

Besiktas bugun yine isine en cok yarayan babel i gondermis , daha once yine fabrizio olsun, cenk olsun, marcelo talisca gomez abubakar gibi tonla oyuncuyla vedalastilar

Onlar yerine love , larin gibi kumarlar oynadilar , negredo yu bile tutamadilar , pepe ye filan girmiyorum bile

Forumda bir kez fikret orman veya bjk yonetimi yahut senol gunes elestirisi okumadim, varsa da cengiz albayrak terim 3 lusune gore 1/100 dur elestiri miktari

Keza gunes in yildizinin barismayip kadro disi veya 11 disi biraktigi onca adam varken serdar muhabbeti 10 kat fazla konusulmustur

normal kuluplerin 11 oyuncusuna teklif yapılıp reddedildiğinde teklif artırılarak tekrar sunulur
fakat bizimkilerin talıplileri baya baya dalgaya vuruyor işi demekki. 6 7 m konusuluyordu şimdi 6 aylık kiralayalım teklifi var denıyor.

Anlam veremedigim bir durum , adaletsizlik var , kast ettigim sudur . Haklisin , biraz kuluplerin durumuna muhasebesel acidan hakim olmamanizdan kaynakli asiri sert ve yogun elestirmeniz disinda , abartmaniz disinda , ortada transfer hakkinda soylenecek cok sey var . Mali disiplini ve sportif yapilanmayi paralel goturmeniz lazim

Buraya kadar kimseye itirazim yok . Ancak ;

Besiktas bugun yine isine en cok yarayan babel i gondermis , daha once yine fabrizio olsun, cenk olsun, marcelo talisca gomez abubakar gibi tonla oyuncuyla vedalastilar

Onlar yerine love , larin gibi kumarlar oynadilar , negredo yu bile tutamadilar , pepe ye filan girmiyorum bile

Forumda bir kez fikret orman veya bjk yonetimi yahut senol gunes elestirisi okumadim, varsa da cengiz albayrak terim 3 lusune gore 1/100 dur elestiri miktari

Keza gunes in yildizinin barismayip kadro disi veya 11 disi biraktigi onca adam varken serdar muhabbeti 10 kat fazla konusulmustur

Forum derken bizimkini diyorsan, Beşiktaş’tan bize ne.
Onların forumu için diyorsan, onların forumundan bize ne.

Beni Galatasaray ilgilendirir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt