Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Larin'i Besiktas almadan takip ediyordum, begendigim bir oyuncuydu hatta ismi Besiktas ile anilinca uzulmustum baska kulup mu kalmadi diye. Onu denesek keske hazir Besiktas ile pek uyusmamisken, zaten bizimkilerin baska forvet alacagi yok gibi...

Ben kimsenin satılmasına karşı değilim kalemizdeki Muslera 'dan tutun da en ilerdeki Feghouli 'ye kadar asla gitmesinler demem ama 2 önemli husus var
1) Adamı gerçekten sattığımıza değecek mi ?
2) Yerini doldurabilecek miyiz ?

Tamam Belhanda satılsın benim gözümde o adamın ederi 12.5 mil.€ civarlarındadır ama ya sonrası ne olacak ? mesela 10 numara mevkisi için Emre iyileşmiş olsa yedeği Atalay deriz gerekirse Feghouli orada oynar deriz o paraya iyi bir 8 numara olur yolumuza bakarız ama gerçekten sıkıntı

Emre hala sakat en az 1 ay daha dönmez
Atalay ben canı gönülden istiyorum oynamasını hatta bana kalsa direk ilk 11 'e sürelim Atalay 'ı tıpkı Ozan 'a yaptığımız gibi biraz bocalasa da hakkından geleceğine inanıyorum ama daha hazır değil derler, şans vermezler adım gibi eminim orada Selçuk oynar Sinan oynar ama Atalay 'ı bir görelim demezler orada

Gerçekten eğer o beklediğimizi 10*12 mil.€ civarlarında satılırsa muazzam para çok da güzel oyuncular alınabilir ama yönetim becerir mi ?

Mesela Belhanda'dan gelen para doğrudan Sandro Tonali 'ye verilse İtalya 2. Liginden Galatasaray 'a koşa koşa gelir ama bizim öyle bir niyetimiz olur mu ? 150 gündür forvet transferi yapmayı beceremeyen yönetimimiz acaba Belhanda 'nın yerini kaç günde doldururlar

Haftalardır Alan deyip duruyoruz da bu adam gerçekten iyi bir oyuncu mu, bizim forvet sıkıntımızı çözecek birisimi?

Açıkcası ben bu adamı 1 kere bile izlemedim, sonuç olarak bu kadar uğraşılmasının ya da istenilmesinin nedeni çok iyi olduğu için mi yoksa bonservissiz bundan daha iyisi olmaz diyemi bu kadar çok isteniyor.

Arkadaşlar alan i forvet için yazmayın adam kanat forvet rodrigezin yerine geldi gözüyle bakın bize 2 tane santrfor lazım onun haricinde

Anlam veremedigim bir durum , adaletsizlik var , kast ettigim sudur . Haklisin , biraz kuluplerin durumuna muhasebesel acidan hakim olmamanizdan kaynakli asiri sert ve yogun elestirmeniz disinda , abartmaniz disinda , ortada transfer hakkinda soylenecek cok sey var . Mali disiplini ve sportif yapilanmayi paralel goturmeniz lazim

Buraya kadar kimseye itirazim yok . Ancak ;

Besiktas bugun yine isine en cok yarayan babel i gondermis , daha once yine fabrizio olsun, cenk olsun, marcelo talisca gomez abubakar gibi tonla oyuncuyla vedalastilar

Onlar yerine love , larin gibi kumarlar oynadilar , negredo yu bile tutamadilar , pepe ye filan girmiyorum bile

Forumda bir kez fikret orman veya bjk yonetimi yahut senol gunes elestirisi okumadim, varsa da cengiz albayrak terim 3 lusune gore 1/100 dur elestiri miktari

Keza gunes in yildizinin barismayip kadro disi veya 11 disi biraktigi onca adam varken serdar muhabbeti 10 kat fazla konusulmustur
fiko senol vs neden eleştirilsin ki reis onların eleştirildiğini burada okumaman normal onların yaptıkları ahmaklıklar buradakileri zevkden dört köşe eder. neden kendimize problem edelimde eleştirelim. daha beter olsunlar.
bizimkilerin bizimkileri eleştirmeside çok normaldir hastalıklı seviyelere erişmedikçe

ben bu yönetime acayip sağlam küfür edicem de uygun küfürler konusunda oldukça kararsızım şuan

1.10.58 fatih hocam telefonda sezen ve beyaza ayar veriyo

Renktaş sana facebook ta baktım şimdi göteburg luymuşsun memleketin güzelmiş

Elmander'de burda yakinlarda oturuyor. Bir sene once Örgryte'de oynuordu, isvec ikinci liginde benim arkadaslara karsi (Norrby IF'de oynuyorlar) ama bu Scouting isi olunca aniden birakti futbolu. GS'den scouting icin aldigi para isvec ikinci ligine gore bir on kati vardir.

Devam ediyorum onceki mesajimda bjk demistim , gelelim fb ye ...

Bir ruzgarla baskan olan alikoc takimda neyi degistirebildi ? Hem sezon basi hem devre arasi transfer doneminde , takimi bulundugu 17 incilik gibi bir dereceden yukseltmek icin hamlelerini kac kere elestirdiniz ?

Transferlerimiz ya da transfersizligimiz elestiriliyor kabul , peki roman ve reyes gibileri ilk 11 de dusunen hatta 90+ larda kurtarici olarak alan ersun yanala bir elestiri yaptiniz mi

12 tane oyuncu alan takim devreyi 17 inci kapatmis , hepi topu 16 puan alabilmis , mac basina 1 puan ortalamasi bile yakalayamamis , onlarin yonetimlerini bizimkilerin onune koymadiginiz kaldi

Simdi bir kac tanesi cikar , "bize ne ki fb den bjk den , burasi Gs forumu" der , anca soyleyebilecegi birikimi budur cunku (edit : cikmis bile)

Dusunmez ki bu 3 kulup beraberce batik haldeler , bu hale istediklerinden degil parasizliktan caresizlikten dusuyorlar , bunu dahi anlabilen ancak 5% - 10% uye cikar forumda

Gercekleri kabullenmek ne kadar zor sizler icin . Para yok kimsede birader , buna alisacak ve seve seve hazmedeceksiniz her gecen sezon

semih kaya denen sparta praglı şerefsizi alan ondan daha büyük bir şerefsizdir. hava topu almaktan aciz hamlesi 0 olan bienvenüden bile çalım yemiş şerefsiz semih kayayı alan harbi diyorum ondan daha büyük bir şerefsizdir

demba ba'yı alabilseler bari muğdat'tan iyidir en azından, gecen sene göztepe'de fena değildi

Belhandanin gitmesine sevinecek taraftar goruyorum. Yahu o adam gidince yerine ondan kaliteli birini alabilecegini saniyormusunuz yonetimin?

Belhandasiz cok duz bir takim olacagiz. Ister sevin veya sevmeyin, ama Belhanda birkaç akıllı hareketle maci çevirebilecek oyuncu.
Ne zaman maç çevirmiş de bundan sonra çevirecek? Satın gitsin artık şu boş adamı da rahatlayalım. Ben bu çöphanda'yı göreceğime Atalay'ı görmek isterim. Emre Akbaba'yı görmek isterim. Şu adama iyi oynuyor falan demeyin artık. Göz var nizam var. 10 numara desen en berbat 10 numaralarımızdan birisi. 8 desen Selçuk'un ilk yıllarındaki Melolu performansın yüzde 5'ini veremiyor. Saçma salak adamları yüceltmeyin bu kadar.

Larin'i Besiktas almadan takip ediyordum, begendigim bir oyuncuydu hatta ismi Besiktas ile anilinca uzulmustum baska kulup mu kalmadi diye. Onu denesek keske hazir Besiktas ile pek uyusmamisken, zaten bizimkilerin baska forvet alacagi yok gibi...

Besiktasta tabiri caizse bok gibiydi

Belhandanin gitmesine sevinecek taraftar goruyorum. Yahu o adam gidince yerine ondan kaliteli birini alabilecegini saniyormusunuz yonetimin?

Belhandasiz cok duz bir takim olacagiz. Ister sevin veya sevmeyin, ama Belhanda birkaç akıllı hareketle maci çevirebilecek oyuncu.

Evet ben çok sevinirim giderse.

Sinan bey en son uzun yazımıza denk geldim muhtemelen öncesi de vardır onları okumadan yazdığımı belirteyim para yok transfersizlige mecburen alisacaksiniz demişsiniz de bu yönetim değil mi devre arası gereken yapılacak kimse merak etmesin diyen adam gibi başta çıkıp kulübün parası yok fazla bir şey beklemeyin deseler kim bu kadar tepki verirdi ?

Arkadas belhanda gitsin eyvallah da bu adamlar satıyor ama adam almiyor sıkıntı bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt