Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gereken yapilacak deyip yapmazlarsa bu davranisin hos gorulecek tarafi yoktur , yalniz yazinin son bolumune katilmiyorum

Bugun her hangi bir yonetim herhangi bir takimda "hedefimiz yuksek degil , kimseyi de almayacagiz , elimizdekileri de elden cikarmaya calisiyoruz" filan dese , bu taraftar bakis acisi ve mantalitesi ile asla ve katiyen anlayis filan gosterilmezdi

Ben sana yazilacak bir kac klise cumleyi simdiden soyleyim

"Bu kuluplerde yonetici olacaksan elini cebine atacaksin..."

"Sen oraya bostan korkulugu olmaya mi geldin , bu durumu bilmiyor muydun"

"Yoneticilik demek care uretmektir , yol bulmaktir"

"Gs gibi bir markayi sira takimina , akhisara , ptt birinci lig seviyesine cevirdiniz"

Kisaca durum bu . Adama para yok dersin ,anlamaz . Anlamayan da bir kere iki kere denersin

Hayatin icerisinde herkes aslinda birer yonetici . Adamin cebinde ekmek alacak kadar parasi varken evde hanim debelense de , cocuklar aglasa da et alamazsin . Para yoksa yoktur . illegal islere bulasmadigin takdirde yoklugu kabulleneceksin , dedigim buydu

Ama bizim ulkede taraftarlik hep soyledigim gibi bir simariklik mecrasi haline geldi , bunun da esas sorumlusu 2008-2015 arasi diyebilecegim donemdeki savruk , goz boyayan ve kuluplerin anasini aglatan yonetici profilidir
Bu göz boyama işini Türkiye'ye Ali Şen diye birisi getirdi yaklaşık 40 yıl öncesinde.

Tek fark onun döneminde piyasa bu kadar uçuruk değildi.

Yeni bir şey değil yani bu durum. Ama totalde katılıyorum yazına... gerçi olan bir durumu yazmışsın. Asıl konu insanların nasıl bukadar basit bir şekilde kandırıldığını yazmak olmalı.

Son düzenleme:
Bu göz boyama işini Türkiye'ye Ali Şen diye birisi getirdi yaklaşık 40 yıl öncesinde.

Tek fark onun döneminde piyasa bu kadar uçuruk değildi.

Yeni bir şey değil yani bu durum. Ama totalde katılıyorum yazına... gerçi olan bir durumu yazmışsın. Asıl konu insanların nasıl bulaşır basittir bir şekilde kandırıldığını yazmakt olmalı.

Seyirciyi hakli buldugum yanlar yok mu ? Mutlaka var .. madem boyle zor bir ortam var , minimum hata ile ilerlemen lazim . Allah var mali anlamda bu yonetim minimum hata ile ilerliyor ,idari anlamda da iceride bir duzen var, kavga kargasa yok

Ama sportif yapilanma ve iletisim konusunda ciddi problemler oldugunu biz de goruyoruz, isinin ehli adamlarin yonetim vasitasiyla ilgili gorevlere getirilmesi yerine bir kadrolasma , malesef her yonetimde oldugu gibi burada da goruluyor

En basit ornek cenk ergun un pasifize edilmemesi gerektigini o zaman da soylemistik ama terim bey onla calismaz , floryanin anahtari derken malesef kendi ayagimiza kursun attik . Terim onemli bir degerdir ama yonetimin de bazen soyleyecegi sozler olmasi lazim , yahut hersey terime birakilacaksa da , kendisinin her seyden sorumlu oldugu da bir gercektir ama boyle bir yonetim modeli de olmaz ,hic bir modern kulupte gorulmus sey degil , fergusonun bile terim kadar yetkisi yoktur muhtemelen kendi kulubunde zamaninda

"Beijing Guoan Dembele transferiyle gösteri yaptı. Bu, Renato Augusto'nun oradan ayrılacağı anlamına geliyor. Renato Augusto Galatasaray'ın hedeflerinden. Renato GS'a katılırsa, bu, Belhanda'nın GS'dan ayrılışının çok daha kolay olacağı anlamına geliyor."
twitter.com/ahmadassiri1/s…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Beijing Guoan Dembele transferiyle gösteri yaptı. Bu, Renato Augusto'nun oradan ayrılacağı anlamına geliyor. Renato Augusto Galatasaray'ın hedeflerinden. Renato GS'a katılırsa, bu, Belhanda'nın GS'dan ayrılışının çok daha kolay olacağı anlamına geliyor."
twitter.com/ahmadassiri1/s…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla maaşı filan ne düzeyde olur bilemem ama ben Renato Augusto 'yu kesinlikle takımda görmek isterim

Tinercilere döndük sadece satıyoruz ama almıyoruz hocanın hedefi herhalde şampiyonluk filan değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt