Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Ya bi sus of be.
Bloke (engelleme) butonunu kullaniniz ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bi sus of be.
listedeki son 4 oyuncu oyle veya boyle kalmali
Ya he he çok bilmişBloke (engelleme) butonunu kullaniniz ...
Ya he he çok bilmiş
Bu göz boyama işini Türkiye'ye Ali Şen diye birisi getirdi yaklaşık 40 yıl öncesinde.Gereken yapilacak deyip yapmazlarsa bu davranisin hos gorulecek tarafi yoktur , yalniz yazinin son bolumune katilmiyorum
Bugun her hangi bir yonetim herhangi bir takimda "hedefimiz yuksek degil , kimseyi de almayacagiz , elimizdekileri de elden cikarmaya calisiyoruz" filan dese , bu taraftar bakis acisi ve mantalitesi ile asla ve katiyen anlayis filan gosterilmezdi
Ben sana yazilacak bir kac klise cumleyi simdiden soyleyim
"Bu kuluplerde yonetici olacaksan elini cebine atacaksin..."
"Sen oraya bostan korkulugu olmaya mi geldin , bu durumu bilmiyor muydun"
"Yoneticilik demek care uretmektir , yol bulmaktir"
"Gs gibi bir markayi sira takimina , akhisara , ptt birinci lig seviyesine cevirdiniz"
Kisaca durum bu . Adama para yok dersin ,anlamaz . Anlamayan da bir kere iki kere denersin
Hayatin icerisinde herkes aslinda birer yonetici . Adamin cebinde ekmek alacak kadar parasi varken evde hanim debelense de , cocuklar aglasa da et alamazsin . Para yoksa yoktur . illegal islere bulasmadigin takdirde yoklugu kabulleneceksin , dedigim buydu
Ama bizim ulkede taraftarlik hep soyledigim gibi bir simariklik mecrasi haline geldi , bunun da esas sorumlusu 2008-2015 arasi diyebilecegim donemdeki savruk , goz boyayan ve kuluplerin anasini aglatan yonetici profilidir
Bu çocuğun yeteneğine yaptığı ihanetle intihar etmesinin günahı eşit olmalı çünkü bu çocuk futbol için doğmuş
sen kimi bekliyorsun ? koskoca yaz sezonunda forvet alamayan adamlar şimdi mi alacakHay dembabaniza göztepe de iyi olsa ne olur tinercilere yattı diye onlar bile ana avrat sövdu yolladı
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu göz boyama işini Türkiye'ye Ali Şen diye birisi getirdi yaklaşık 40 yıl öncesinde.
Tek fark onun döneminde piyasa bu kadar uçuruk değildi.
Yeni bir şey değil yani bu durum. Ama totalde katılıyorum yazına... gerçi olan bir durumu yazmışsın. Asıl konu insanların nasıl bulaşır basittir bir şekilde kandırıldığını yazmakt olmalı.
Paylasildi mi
Bu çocuğun yeteneğine yaptığı ihanetle intihar etmesinin günahı eşit olmalı çünkü bu çocuk futbol için doğmuş
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla maaşı filan ne düzeyde olur bilemem ama ben Renato Augusto 'yu kesinlikle takımda görmek isterim"Beijing Guoan Dembele transferiyle gösteri yaptı. Bu, Renato Augusto'nun oradan ayrılacağı anlamına geliyor. Renato Augusto Galatasaray'ın hedeflerinden. Renato GS'a katılırsa, bu, Belhanda'nın GS'dan ayrılışının çok daha kolay olacağı anlamına geliyor."
twitter.com/ahmadassiri1/s…
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi