Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seyirciyi hakli buldugum yanlar yok mu ? Mutlaka var .. madem boyle zor bir ortam var , minimum hata ile ilerlemen lazim . Allah var mali anlamda bu yonetim minimum hata ile ilerliyor ,idari anlamda da iceride bir duzen var, kavga kargasa yok

Ama sportif yapilanma ve iletisim konusunda ciddi problemler oldugunu biz de goruyoruz, isinin ehli adamlarin yonetim vasitasiyla ilgili gorevlere getirilmesi yerine bir kadrolasma , malesef her yonetimde oldugu gibi burada da goruluyor

En basit ornek cenk ergun un pasifize edilmemesi gerektigini o zaman da soylemistik ama terim bey onla calismaz , floryanin anahtari derken malesef kendi ayagimiza kursun attik . Terim onemli bir degerdir ama yonetimin de bazen soyleyecegi sozler olmasi lazim , yahut hersey terime birakilacaksa da , kendisinin her seyden sorumlu oldugu da bir gercektir ama boyle bir yonetim modeli de olmaz ,hic bir modern kulupte gorulmus sey degil , fergusonun bile terim kadar yetkisi yoktur muhtemelen kendi kulubunde zamaninda
Şu anki yönetim ilgili olumlu veya olumsuz henüz bir şey söylemek çok erken bence.

Ama şu anki kulüp yapısınıda göz aldığımız vakit çok İnce bir çizgide yürümek zorundalar.
Herhangi küçük bir yönetimsel hatta kulübü uçuruma sürükleye bilir ki bu bombayı yönetmek hiç ama hiç de basit bir iş değil.

Taraftar olarak, bende dahil, santrfor veyahut transferler yapılmadı diye tepki veriyoruz sahada ki başarıyı isteyerek ama kulübün tamamına röntgen çekildiği vakit birazda eğri oturup doğru konuşmak gerekir kesinlikle.

Taner üstad sensiz nöbet çekilmiyor neden geç kaldınız duyum veren yok

Ekli dosyalar

• images (1).webp
    images (1).webp
    49 KB · Görüntüleme: 139
Alan Carvalho in
Renato Augusto in
Belhanda out

Münkün mü?

Şu anki yönetim ilgili olumlu veya olumsuz henüz bir şey söylemek çok erken bence.

Ama şu anki kulüp yapısınıda göz aldığımız vakit çok İnce bir çizgide yürümek zorundalar.
Herhangi küçük bir yönetimsel hatta kulübü uçuruma sürükleye bilir ki bu bombayı yönetmek hiç ama hiç de basit bir iş değil.

Taraftar olarak, bende dahil, santrfor veyahut transferler yapılmadı diye tepki veriyoruz sahada ki başarıyı isteyerek ama kulübün tamamına röntgen çekildiği vakit birazda eğri oturup doğru konuşmak gerekir kesinlikle.

Benim esas itirazim elestirilere de degil . Olabilir bunlar . Ama bilmeden konusmak baska bir sey . Mesela ben dahi bu kadar her ay kulube gidip divan dinleyen , tum kongrelere katilan ve sayisiz isin icindeki tanidigim olan biri olarak gecenlerde kaan isimli yoneticinin anlattigi rakamlari dinleyince dehsete dustum

Yoksa herkes ister daha iyisini daha guzelini . En basta sunun anlasilmasi lazim , insanlari yaftalamaya gerek yok , 21 inci kombinemi aldim bu sene 1999 dan beri sayilirsa kesintisiz ,herhaldeki sahadaki show u en cok isteyen adamlardanimdir ama realist olmak da baska bir sey , bakmak gormek anlamak degerlendirmek ve sonuc cikarmak lazim . Ben bunu isterim , sunu alin , bunu yapin basitliginde bir sey olsa yapilirdi herhalde

Medipol Başakşehir FK acaba şampiyonluğu 29. hafta mı kazanır yoksa 30. hafta mı ?

Belhandanın satılmak istenmesi Galatasaraya ihanettir. Bu beceriksizler belhandanın yerine kimseyi almaz. Sonra forvet gelincede alana top niye gelmiyor diye ağlarsınız.

Belhanda giderse bile kimse gelmez yerine arkadaşlar. 6 aydır forvet alamayan adamlar 10 günde ortasaha falan alamaz. Belhandanın gitmesi demek selçukun çok daha fazla oynaması demek buna göre düşünelim. yazın gitmesi daha doğrudur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa Cengiz Albayrak hocayla bir araya gelmiş , “hocam istediğimiz oyuncuların fiyatları çok uçuk , menajerler çok sıkıştırıyor.Bu dönemi es geçelim , sezon sonu yeni takım kuralım , eldeki oyuncularımızı kaybetmeyelim.”
demişler.Eren ve serdar’ın Affını istemişler.Forvet olarak Demba Ba yı alıp transferi bitirelim teklifini sunmuşlar.

Hoca karşılığında istifa mektubum cebimde demiş, kriz kapıda.

Kaynak : Skorer

O degil de her şey fıkra gibi ya,adamlar yönetime geldigi günden beri 1 santrafor alamadılar,bir ya bildiğin bir.

Mustafa Cengiz Albayrak hocayla bir araya gelmiş , “hocam istediğimiz oyuncuların fiyatları çok uçuk , menajerler çok sıkıştırıyor.Bu dönemi es geçelim , sezon sonu yeni takım kuralım , eldeki oyuncularımızı kaybetmeyelim.”
demişler.Eren ve serdar’ın Affını istemişler.Forvet olarak Demba Ba yı alıp transferi bitirelim teklifini sunmuşlar.

:eek::eek:

Melih beyden yine can alıcı bir paylaşım sonumuz hayırlı olsun

Nerde bu haber link verir misin ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt