Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Şu anki yönetim ilgili olumlu veya olumsuz henüz bir şey söylemek çok erken bence.Seyirciyi hakli buldugum yanlar yok mu ? Mutlaka var .. madem boyle zor bir ortam var , minimum hata ile ilerlemen lazim . Allah var mali anlamda bu yonetim minimum hata ile ilerliyor ,idari anlamda da iceride bir duzen var, kavga kargasa yok
Ama sportif yapilanma ve iletisim konusunda ciddi problemler oldugunu biz de goruyoruz, isinin ehli adamlarin yonetim vasitasiyla ilgili gorevlere getirilmesi yerine bir kadrolasma , malesef her yonetimde oldugu gibi burada da goruluyor
En basit ornek cenk ergun un pasifize edilmemesi gerektigini o zaman da soylemistik ama terim bey onla calismaz , floryanin anahtari derken malesef kendi ayagimiza kursun attik . Terim onemli bir degerdir ama yonetimin de bazen soyleyecegi sozler olmasi lazim , yahut hersey terime birakilacaksa da , kendisinin her seyden sorumlu oldugu da bir gercektir ama boyle bir yonetim modeli de olmaz ,hic bir modern kulupte gorulmus sey degil , fergusonun bile terim kadar yetkisi yoktur muhtemelen kendi kulubunde zamaninda
Ama şu anki kulüp yapısınıda göz aldığımız vakit çok İnce bir çizgide yürümek zorundalar.
Herhangi küçük bir yönetimsel hatta kulübü uçuruma sürükleye bilir ki bu bombayı yönetmek hiç ama hiç de basit bir iş değil.
Taraftar olarak, bende dahil, santrfor veyahut transferler yapılmadı diye tepki veriyoruz sahada ki başarıyı isteyerek ama kulübün tamamına röntgen çekildiği vakit birazda eğri oturup doğru konuşmak gerekir kesinlikle.