Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah Belhanda 'yı 10-12 mil.€ dan aşağıya satmamış oluruz

Yerine Renato Augusto gibi kaliteli bir adam gelecekse gitsin tabi ama zor çok zor ...

Ekstra . Su sekilde dusundum , biz 2 yas gencken 9 a almis olmamizi kazik olarak dusunuyorsak demek ki degerinin daha az oldugu fikrindeyiz

Aradan gecen de 2 sene var . Neden 7-8 milyon euro kotu olsun ki

Normal bir takıma satsan dediğin tamam ama Prijovic'e 10 milyon euro veren takıma Belhanda'yı 10 ve üstüne satabilirsin.

Belhanda gitsin istiyorum ama beceriksiz yönetim yerini dolduramaz ki.

Belhanda'nın kaç yıl daha sözleşmesi var bizde ?

Hamdolsun bugünde sattık belhanda yi

Galatasaray Düşmanlarının .........

var mı onemli bir durum
maca bakmıyorum
markao nasıl sekiyor dediniz

ŞL'ye katılmamıza rağmen koskoca yazı forvet almadan geçiren yönetim ara dönemde transfer falan yapamaz, hayal kurmayın. BA bile düşük ihtimal ama uçuk bir ücrete alabilirler.
Marcao gibi 5.sınıf adamları uçuk ücretlere alacaklarsa almasınlar zaten. 500 bin etmeyecek adama 4 milyon euro verdiler sırf kapris yapıp serdar'ı kovdukları için, şaka gibi

Belhandayı satacaklarsa 15 milyon den aşağı satan şerefsizdir.

Belhanda 10 gibi bir rakama satılması muazzam olur. Akıllı bir yönetim aslinda bu paralar ile cok iyi bir değişim yapardı ama transfer becerisi yok bunlarin. Maicon ve fernando da satilsa tamamdır.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla arkadaşlar bu yönetimden pazardan domates alabilecek kabiliyet göremiyorum

ŞL'ye katılmamıza rağmen koskoca yazı forvet almadan geçiren yönetim ara dönemde transfer falan yapamaz, hayal kurmayın. BA bile düşük ihtimal ama uçuk bir ücrete alabilirler.
Marcao gibi 5.sınıf adamları uçuk ücretlere alacaklarsa almasınlar zaten. 500 bin etmeyecek adama 4 milyon euro verdiler sırf kapris yapıp serdar'ı kovdukları için, şaka gibi
ustaca bir post

Belhanda gitmek istemez arap kulubüne. Daha çok bekleyeceksiniz ayrılmasını

manu lonjon ölür de belhanda gitti diyemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt