Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araplar Kemal Sunal filmindeki gibi yakında alacak verecek defterini de Alırlar elimizden

Fatih hoca istemeden Belhandayı nasıl satabilirler? Bence satış işi doğruysa kesinlikle hocanın bilgisi dahilindedir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7-8 milyona yazin bile satarsin. Kisin oyuncu 50% daha pahali olmali.

O primler oyuncu giderse bile gecerili olmali. Bize Inter Melo yüzünden yazin para ödemeli yazmiyormuydu burda o dönemde?

Maicon da gidecek bence . 4 yabancı alacak bir yönetim var mı diye düşününce gülme geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence hocanın kafasındaki planı ( Belhanda giderse )

Feghouli ortaya gelecek..

Kanat alınacak ( yüksek ihtimal haraslin )

Kanat Forvet alınacak ( yüksek ihtimal Alan )

ve hiçkimsemizin istemediği Demba Ba forvete konulacak..

--------------------------------------Muslera---------------------------------------

Mariano------------Marcao------------------------Ozan----------------Nagatomo

---------------------Fernando-----------------------Ndiaye-------------------------

Alan-------------------------------Feghouli---------------------------------Haraslin

------------------------------------Demba Ba----------------------------------------

Şu Demba Ba'nın yerine Adam gibi birini koyarsak iyi iş çıkarmış oluruz.. Ama yönetim bu çapıyla Alan ve Haraslin transferini ancak bitirebilir..

Satılan satıldı artık yanlışı doğrusu ayrı bir konu ama artık rica ediyorum gidenlein yerine ve forvete kaliteli genç oyuncular alın.

Firsat ayagimiza geldi Fernando zu PSG cakalim ~10m gibi bir bedele ben yazilan 6m'ye de fitim

Gencolara yatiralim paralari

Mariano'ya talip cikmaz herhalde cidden toparlasa Linnes'ten iyi zaten

Fernando buyuk bir patent, maliyetli bulsam da feghouli de oyle . Bu adamlardan dusuk profil bir kadroda bile faydalanabiliriz

Bir kac tane boyle adam kalmasi lazim . Maliyetleri yuksek ama boyle ndiaye ve fernando gibi bir ikilimiz yok genclerde

Mariano gitse linnes yeter , ama muslera gitse ismail yetmez mesela

Fernando yu tutarim ama mesela maicon olsa da olur olmasa da , belhanda rezalet diyemem ama maliyeti asiri yuksek .. emre akbaba oynar yerine

Belhanda nin gitmesini isteyenlere Selçuk , Maicon un gitmesini isteyenlere Ahmet Çalık uyarısında bulunmak lazim

geçen sene şampiyonlukta en büyük payları olan oyuncuları teker teker satıyor yönetim
yavaş yavaş şampiyonluğu satıyor adamlar

Büyük takım olmak lafla olmuyor adam akıllı bir yönetim olsa öğlene doğru Belhanda kap açıklaması gelir birkaç saat sonrada yerine gelen adamın açıklaması yapılır Belhanda'yi yarın satar son gün Akhisar'dan, Sivas'tan adam almaya çalışır bu yönetim...

belhandayı aldığımız parayı görünce dursuna sövüldü hala sövülüyor nasıl oluyorda 15 milyon euro bekliyosunuz onu anlamıyorum 10 milyon veren varsa satılmalıdır,belliki satış olmayınca forvet veya başka transferler gelmeyecek transfer olmayınca zaten şampiyon olamayız
geçen senenin kilit ismi bu sene formsuz diye satıldı kimse gitmesin demedi şampiyonluk gider demedi,geldiğinden beri hiçbirşeye yaramayan belhanda giderse şampiyonluk gidermiş :)

1 hafta sonra Ankaragücü maçı var sonrasında 2 dep üst üstte oynuyoruz belki 3/3 yapsak şampiyon olacağız ama eldeki oyuncuları satıp yerine adam koyamıyoruz üstelik forvetimiz yokken Belhanda'yı da yollayıp hücum planımızı yeni forvet ikilisi Donk ve Maicon'la devam ederiz. Yönetim ne de olsa Antalya maçında Donk attı forvete koyun boşa maaş vermeyelim demiştir :D

1 hafta sonra Ankaragücü maçı var sonrasında 2 dep üst üstte oynuyoruz belki 3/3 yapsak şampiyon olacağız ama eldeki oyuncuları satıp yerine adam koyamıyoruz üstelik forvetimiz yokken Belhanda'yı da yollayıp hücum planımızı stoper Donk ve Maicon'la devam ederiz. Yönetim ne de olsa Antalya maçında Donk attı forvete koyun boşa maaş vermeyelim demiştir :D
ozan sen nerdesin kardeşim ya,pozitif reis nerdeydin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt