Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Araplar Kemal Sunal filmindeki gibi yakında alacak verecek defterini de Alırlar elimizden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Firsat ayagimiza geldi Fernando zu PSG cakalim ~10m gibi bir bedele ben yazilan 6m'ye de fitim
Gencolara yatiralim paralari
Mariano'ya talip cikmaz herhalde cidden toparlasa Linnes'ten iyi zaten
Valla istikrarli bi sekilde satip almiyorlar rdasOyuncu doldurmak konusunda kulüp çok istikrarsız. Erenin yerini bile dogru duzgun dolduramazlarsa sasirmam valla. Inş Alan gelir ve katkı sağlar yoksa Basaksehirin şampiyonluğu şimdiden hayırsız olsun
Bu Ahmad herif kim"Beijing Guoan Dembele transferiyle gösteri yaptı. Bu, Renato Augusto'nun oradan ayrılacağı anlamına geliyor. Renato Augusto Galatasaray'ın hedeflerinden. Renato GS'a katılırsa, bu, Belhanda'nın GS'dan ayrılışının çok daha kolay olacağı anlamına geliyor."
احمد عسيري on Twitter
Belhanda yi bu transfer döneminde satarsak sezon sonuna kadar avatarimi Apo ile süsler kendisine de tek bir laf etmem.
(Forvet almazlarsa söverim ama)
ozan sen nerdesin kardeşim ya,pozitif reis nerdeydin1 hafta sonra Ankaragücü maçı var sonrasında 2 dep üst üstte oynuyoruz belki 3/3 yapsak şampiyon olacağız ama eldeki oyuncuları satıp yerine adam koyamıyoruz üstelik forvetimiz yokken Belhanda'yı da yollayıp hücum planımızı stoper Donk ve Maicon'la devam ederiz. Yönetim ne de olsa Antalya maçında Donk attı forvete koyun boşa maaş vermeyelim demiştir![]()
Mart ayında dönecek olan emre mi? şaka galiba