Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.373
- 2.258
- 2.278
Belhanda fernando sat gelen parayi malinovskye yatir. Donk ndiaye malinovsky yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 numarası forvet olmayan eren 10 numarası çakma 10 numara olan belhanda yani boş gibi bişeydi zaten..belhanda da giderse şu anda resmen(forma numarası olarak) 9 ve 10 numarası olmayan tek kulüp olacağız galiba.Mahalle takimi kursan ilk 9 ve 10 numara dolar bizde onlar boşaldı umarım yerlerini ziyadesiyle dolduracak isimler gelir.
1,83'le sıradan biri olmadığını söylemek isterim hamzacım. Her zaman farklı biriydim demkki bundanmış.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alamadı ve şu kadroyu yapabilmek için Florya + rivayı peşkeş çekti. Yetmedi komisyonları gömçürdü, kasada da para bırakmadı.Belhanda'nın gitmesini çok isterim.
Lâkin bu çapsızlar Dursun'dan bile beter çıktı.
Dursun dediğiniz adam Asamoah'ı bile alıp rüya kadro kurmak üzereydi
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda yerine Kagawa ilaç gibi gelir. Dortmund gözden çıkarmış durumda
Evet de sattigin kadar al var rtas
İllaki arab/mahreb li olması şart galiba
O zaman neden istemiyorsun soydaş. Bi halta yaramayıp 4m öro para alıyor bu salak.Belhandanın satılmasını ben de istemem ama geldiğinden beri skora katkısı olmadığını da unutmamak lazım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Boy olarak değil cüsse açısından söyledim..Ortalama Turk erkeginin boyu 172.6 cm
Normal yani
Kiralık- sözleşmesi sene sonu biten bu tarz adamlara da yönelebiliriz.. Son durumu bilmiyorum artı mıyız eksi mi ama garry ve serdarı da sayarsak bu adamlardan epey bir para da geçer elimize.. Zaten kale defans tamam 2 sağlam orta saha 1 sağlam forvet 1 sağlam kanat 2 de bu mevkilere yedek lazım.. Bu bütçe akıllı kullanılırsa gayet yeter.. Tabi bizimki biraz fm hesabı oluyor böyle bir yapılanmayı göze alamazlar devre arası