Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda fernando sat gelen parayi malinovskye yatir. Donk ndiaye malinovsky yeter

belhanda da giderse şu anda resmen(forma numarası olarak) 9 ve 10 numarası olmayan tek kulüp olacağız galiba.Mahalle takimi kursan ilk 9 ve 10 numara dolar bizde onlar boşaldı umarım yerlerini ziyadesiyle dolduracak isimler gelir.
9 numarası forvet olmayan eren 10 numarası çakma 10 numara olan belhanda yani boş gibi bişeydi zaten..

Belhandanın satılmasını ben de istemem ama geldiğinden beri skora katkısı olmadığını da unutmamak lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda'nın gitmesini çok isterim.
Lâkin bu çapsızlar Dursun'dan bile beter çıktı.
Dursun dediğiniz adam Asamoah'ı bile alıp rüya kadro kurmak üzereydi

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alamadı ve şu kadroyu yapabilmek için Florya + rivayı peşkeş çekti. Yetmedi komisyonları gömçürdü, kasada da para bırakmadı.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet de sattigin kadar al var rtas

Kiralık- sözleşmesi sene sonu biten bu tarz adamlara da yönelebiliriz.. Son durumu bilmiyorum artı mıyız eksi mi ama garry ve serdarı da sayarsak bu adamlardan epey bir para da geçer elimize.. Zaten kale defans tamam 2 sağlam orta saha 1 sağlam forvet 1 sağlam kanat 2 de bu mevkilere yedek lazım.. Bu bütçe akıllı kullanılırsa gayet yeter.. Tabi bizimki biraz fm hesabı oluyor böyle bir yapılanmayı göze alamazlar devre arası

Belhanda giderse 10 numara mevkisini Emre ve Atalay 'a emanet edilip adam akıllı bir 8 numara alınmasından yanayım. Kimse bişey demiyor ama Ndiaye bildiğin Muğdat 'ın 8 numara versiyonu hani ilk geldi 2-3 maç hariç bildiğin zarar ziyan Ndiaye neden kimse bişey demiyor ki ? Emre 'yi 5 maçta çöp ilan edenler Ndiaye 'ye aylardır ses çıkarmıyor ki onun yediği zaten Selçuk

Elimizde 8 numara yok ki onun yanında onayacak Fernando 'nun da çok iyi olduğunu söyleyemeyiz. Ben çok iyi bir 8 numaranın şart olduğunu düşünüyorum tıpkı adı geçen Renato Augusto gibi tıpkı sürekli söylediğim Adrien Silva gibi kalitesinden şüphe edilmeyecek kadar iyi bir orta saha alınmasından yanayım

En azından Emre iyileşene kadar Atalay için ısrarcı olup iyi bir 8 numara ile yola devam etmekten yanayım

44457.jpg

Gerçekten bu Atalay boş değil bu çocuğu kazanmamız gerekiyor, belki de Belhanda 'nın satılması Atalay 'ın önünü açacak çocuğun beklediği fırsat olacak. Ben sonsuz güveniyorum Atalay 'a ilk başta bocalasa da bu formayı alır bu takımın vazgeçilmez oyuncusu da olur. Nasıl ki Ozan ilk çıktığında hatalarına rağmen sahip çıkıldı ısrar edildi şimdi takımın en değerli oyuncularından birisi oldu aynı şekilde Atalay 'a da sahip çıkılmasından yanayım

Belhandanın satılmasını ben de istemem ama geldiğinden beri skora katkısı olmadığını da unutmamak lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O zaman neden istemiyorsun soydaş. Bi halta yaramayıp 4m öro para alıyor bu salak.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kiralık- sözleşmesi sene sonu biten bu tarz adamlara da yönelebiliriz.. Son durumu bilmiyorum artı mıyız eksi mi ama garry ve serdarı da sayarsak bu adamlardan epey bir para da geçer elimize.. Zaten kale defans tamam 2 sağlam orta saha 1 sağlam forvet 1 sağlam kanat 2 de bu mevkilere yedek lazım.. Bu bütçe akıllı kullanılırsa gayet yeter.. Tabi bizimki biraz fm hesabı oluyor böyle bir yapılanmayı göze alamazlar devre arası

Hayir reis demek istedigim her donem + yazmak gerekiyor

Yani simdi herkesi satalim bu parayi yazin harcayalim yapamiyoruz

O yuzden sattigimiz herkesten gelen parayi direkt yatirima cevirmeliyiz

Ya da zorunlu opsiyonla bir sonraki doneme arti yazdiracak sekilde satmaliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt