Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada her seye ragmen aslinda musterihim cunku bir daha hata yaparsa gidecegini bilen bir yonetim var, bu satislari yapmalari da iyi oluyor yatirimi cesitlendirmis oluyoruz oyuncu alirken

Devre arasi takim kurmak zordur evet ama yapilamayacak is degil. Marcao dogru hamle, devamini hizla bekliyoruz

Al ittihad yakinda gsc adminlerine de teklif verecek. Öyle görünüyor

Biz FFP anlasmasi süresinde normalde her sene SL oynamaliyiz. Oynamadigimiz an o gelir eksikliginden onlarin bizi verdigi rakamlari yerine getiremeyiz ve ceza yeriz.

Fatti Hocam Belhanda nun bosluguni takım icundan dolduracaktur.
.
5a293de161362025b882c24f.webp

Mesele Belhanda nin iyi ya da kötü olması degil , mesele bu basiretsiz yönetimin yerini dolduramayacak olmasi

Yav arkadaş ben de isterim Belhanda giderse yerine iyi bir 10 numara gelsin ama yok işte bu yönetim ile bir nane olacağı yok eğer kesin olarak gidecekse Belhanda bana en mantıklısı Atalay 'ı kazanmak geliyor

Yoksa bende niye istemeyim ki haydi Belhanda gitsin yerine De Bruyne veya Mata gelsin ama yok işte söylemekle olsa keşke bu yönetim ile olmayacak

Benim tek derdim Ozan 'ın en azından 1.5 sene daha takımda kalmasını sağlayıp bu süreçte Atalay-Mustafa-Abdussamed gibi gençleri kazanmak ve Marcao gibi Tetteh gibi transferlere yönelelim yeter ...

ben bu yönetimin transfer yapabileceğine inanmıyorum en önemli oyuncuları sattılar belhandanın yerine dünyadan kimi bulabilirsinki o performansta

Allahını seven biri selçuk'un sözleşmesi yazın bitiyor desin..

Kan emici vampir.. yahu bu adam yıllık 3.5 milyon euro alıyor şaka gibi...

Yohan Cabaye bugün bosa cikmis

satın belhandayı da hiç parasına satın bir ay sonra ligde iddiamız kalmayınca kına yakarsınız

Gerçekten gidiyor mu?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt