Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.237
- 7.136
- 2.358
Küfür etsem ceza alırmıyım.? Veya yakışır mı bize.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paranin gozu kor olsunkral'ın satılmasıyla ilgili yorum alabilir miyiz
Sorumlular hakettikleri cezayi cekmeli
Bir de transfer yapmadan oyuncu mu gonderiyor utanmazlar
ben bu yönetimin transfer yapabileceğine inanmıyorum en önemli oyuncuları sattılar belhandanın yerine dünyadan kimi bulabilirsinki o performansta
Bu sezon 50e sattık, 40a aldık diyelim misal.Daha 3 sene al-sat dengesi olacak.Bu sezon transferden 100 m € gelir elde etsek bile gelecek sezona sifirdan başlıyoruz.O yuzden her onumuze geleni satamayiz.Ha gelecek paraya yatirim yapacaklarsa satsinlar Belhanda'yi.Yoksa satip elimizi zayiflatmanin manasi yok.
Forvet almayan gavattır.
Benim boyum 1,90
Pivot olarak geleyim... 500.000e oynarım
Emre nin oynayabilmesi icin önce iyileşmesi gerekiyor sanırım
Çünkü Belhanda 8 numara, 10 değil.Belhandanın satılmasını ben de istemem ama geldiğinden beri skora katkısı olmadığını da unutmamak lazım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HayırBu sezon 50e sattık, 40a aldık diyelim misal.
O 10 luk fark seneye dahil olmuyor mu yani
31 Şubat a kadar anlastugumuz oyunculari takıma kazanduracaguzAbdurrahim Albayrak : Bascanimla forvet transferini konuşalım diye buluştuk Belhanda'yi sattık bascanin değişik tarzı var .Hozam da inanamıyorum size diyor ama biz onu seviyoruz İ love you Hozam...
Bu dediklerin olursa ligi donumuzda sallarızBelhanda 'dan gelen parayi da Tetteh'in bonservisine gömerler bence.
Ba-Tetteh-Alan alıp üstüne stoper ya da ortasaha transferiyle bitiririz dönemi fikrimce.
Dostlar bakin , bu belhandayi 10 milyon euroya aldik bonuslarla , kendisinin de seneligi 4 milyon civari , ve bize toplam maliyeti 26 ve stopajlarla 30 milyon eurolari buluyor
Bu da 200 milyon TL yi buluyor , saka mi ediyorsunuz ? Ki bu sirf belhanda ! Bunun dursun zamani yapilan 7 oyuncu transferinde de az cok benzer rakamlar oldugunu dusunulurse , maliyetin buyuklugu anlasilir sanirim
Sadece 1 belhandanin maliyeti 200 milyon lira beyler acin gozunuzu ...
Senin yorumları genel de beğenerek okurdum bunda baya şaşırdım 33 yaşında arabistanin havasını almış adamı istiyor olman şaşırttıYohan Cabaye bugün bosa cikmis