- 18 Temmuz 2009
- 81.727
- 238.654
- 5.093
Provisyon ne lan2,5 + Bonus da anlaşalım o vakit.
"Abilere" provisyonu da veririm tabiki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Provisyon ne lan2,5 + Bonus da anlaşalım o vakit.
"Abilere" provisyonu da veririm tabiki.
belhandada pay yok.kim dedi bunuBelhanda 9'a gittiği takdirde 2m euro Kiev'e gidiyor galiba? Bu da doğruysa harcayabileceğimiz para ne kadar arkadaşlar
Zaten Terim 'in planında bence 10no yok.Günümüz futbolunda 10 numaraya gerek yok artık Galatasarayın çocuğu emre akbaba Belhanda'yı aratmayacaktır
Senin yorumları genel de beğenerek okurdum bunda baya şaşırdım 33 yaşında arabistanin havasını almış adamı istiyor olman şaşırttı
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hep onu soruyorlar turyap emlak şirketi var galiba oradan mı çağrışım yapıyor anlamadım. Değiştirme fikri bu aralar çok kafamda abuk sabuk bir soyisim farkındayımSoyadınız çağrışım yaptı
Öyle yazınca öyle anladım yanlışsa kusura bakma renktaşIstedigimi nereden cikardin.
En olası kadro bu transfer gelmezse
Muslera
Mariano Ozan Marcao Nagatomo
Fernando Ndiaye
Feghouli Atalay Henry
Ali Yavuz
hagi jr. turkish pasapartuna sahip mi
Daha dün fesih olayı çıktı... Nasıl olurda Monaco yönetimi 1-2 gün içinde transfer bitirir ?! Insan bir 2-3 hafta beklerSON DAKİKA - Mitchy Batshuayi'nin Valencia ile olan kiralık sözleşmesi resmen sona erdi. Monaco başkanı, Batshuayi ile kiralık olarak sözleşme imzalanacağını açıkladı.
Fernando 'ya sırf kalitesinin hatırına katlanırım da Ndiaye bildiğin Muğdat 'ın 8 numara versiyonu daha kötüsü bu adamın yedeği SelçukFernando ve Ndiaye 2lisini göbekte düşünmek istemiyorum forvet ne kadar elzemse orta saha da o kadar elzem.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi