Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar değişik bir operasyon olacağını düşünmüyorduk açıkçası. Üstüne forvet de gelmeyince gerim gerim geriliyoruz. Dan Brown romanları gibi katil kim onu da bilmiyoruz..

Günümüz futbolunda 10 numaraya gerek yok artık Galatasarayın çocuğu emre akbaba Belhanda'yı aratmayacaktır
Zaten Terim 'in planında bence 10no yok.

Belhanda kendisi dedi, Terim iki 8 numara oynatıyor diye.

Biz ya 433 yada 442 oynayacağız

En olası kadro bu transfer gelmezse

Muslera
Mariano Ozan Marcao Nagatomo
Fernando Ndiaye
Feghouli Atalay Henry
Ali Yavuz

Antalya'ya kampa gelen takımlar yok mu.. kaçıralım bi iki tane kaliteli forveti....

Fidye olarak ta abdürrahim ve cengiz'in çin veya araplara yönetici olarak satılmasını isteyelim..

SON DAKİKA - Mitchy Batshuayi'nin Valencia ile olan kiralık sözleşmesi resmen sona erdi. Monaco başkanı, Batshuayi ile kiralık olarak sözleşme imzalanacağını açıkladı.
Daha dün fesih olayı çıktı... Nasıl olurda Monaco yönetimi 1-2 gün içinde transfer bitirir ?! Insan bir 2-3 hafta bekler

Takımın iskeleti tamamen dağıldı 1 şubatta Nasıl bir kadro olacak merak ediyorum

Fernando ve Ndiaye 2lisini göbekte düşünmek istemiyorum forvet ne kadar elzemse orta saha da o kadar elzem.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fernando 'ya sırf kalitesinin hatırına katlanırım da Ndiaye bildiğin Muğdat 'ın 8 numara versiyonu daha kötüsü bu adamın yedeği Selçuk

Eğer Belhanda giderse ilk önceliğimiz iyi bir 8 numara transferi yapmak olmalı ...

Cabayeyi ben isterim !

Yahu belhandayı satan şampiyonluğuda satar diyenler..
Lan siz bu takım nasıl rezil top oynadığının fatkında değilmisiniz..

Bir forvet transferiyle ve belhandanızla bu takımın
Düzeleceğinimi sanıyorsunuz..

Bu takımın oyununu düzeltmesi için en az ilk 11 e dört adam lazım..nasıl olacak peki bunlar..

Tepki verecekseniz belhandanın satışına değil
Yapılmayan transferler için verin..

Yahu bu takım çok sıkıntılı..Bu takımın oyucuların aldıkları yıllık ücretlere göre oynadıkları oyun tam bir rezillikdir..
Ve bunu düzeltmek için büyük değişim şart..

Bu beceriksiz yönetim tabiki umut vermiyor..Ama beklemekden başka çaremiz yok..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt