Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birine sağlam bonservis gomecegiz gibi

Galatasaray Düşmanlarının .........

Haraslin - Alan ve Tetteh yapacaklar desem komik geliyor bu kadar paraya rağmen alacakları adamlar yaşlı Fernandes tarzı çöpler olur ancak.

yalnız sürekli oyuncu satılıyor ve hiç oyuncu alınmıyor muhtemelen alınmayacakta,farklı bişeyler oluyor gibi

serdarın alacagı yok diyordu yönetim simdide bedelsiz fesih diyorlar

Adam hala gelmiş şo kodor asososto var diyor. İşte bu futbol cahilliğidir kusura bakmayın. Artık şut pası denilen çok önemli bir futbol kavramı var. Artık piyasada böyle oyuncular var.

Mesele belhandanın satılması değil fiyatıını bulan her oyuncu satılır.Mesele yerine oynayacak oyuncuyu transfer edecek kalitede bir yönetim kurulu ve başkan olmamasıdır.

Haraslin, hagi ve fernandes usta gelsin.

Emre oynar yerine bok emre oynar. Ama yürüyemiyor feghouliyi yazıyorlar. Feghoulinin oynaması demek selçuğunda oynaması demek.

Belhandayı satan yönetim için twitter da tt çalışması yapılacaktır. En kısa sürede istifa etmesi istenilecektir bilginize.

lanis hagi
alan
haraslin
tetteh

isteriz baby's

Gidenler listesi:

- Garry
- Belhanda
- Serdar
- Eren

Normalde en az 4 Transfer ... Yapılmalı sırf gidenler için...

Nereden bakarsan 5 transfer şart

Versin Fener 4 milyon (2,4 teklif etmedilermi?). Biz ordan 1 milyonunu Serdara verelim ve gitsin. 800 bine feda desin... Zaten Fener ona ayni maasdan 3,5-4,5 senelik sözlesme önerir.

Bir de karsi taraftan bakalim
Eger Serdar ihtar cekse serbest kaliyorsa kesin ceker, fenerden de 2 m imza parasi alir, ustune de mevcut maasi kadar 3,5 sene sozlesme alir
su serdar fenere bedelsiz giderse hakkaten yatacaklari yer yok

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt