Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Sezon sonu top neden forvete gelmiyor diye ağlama burda adam bağırıyor ben 8 numarayım diye.17 macta 3 asist yapmis 10 numaranin yeri mi problem simdi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon sonu top neden forvete gelmiyor diye ağlama burda adam bağırıyor ben 8 numarayım diye.17 macta 3 asist yapmis 10 numaranin yeri mi problem simdi ?
@Rahmi Y. Aslan danish boydur // aarhus köylülerindenben de köpenhag doğumluyum lakin denmark pasaportum yok üstad
Kesinlikle gerekirse maaşı ödenip paf takımla antrenman yapsın 1.5 yılSerdar ne olursa olsun Fener'e yar edilmemeli.
Tehteh ile haraslin alınıp 442 ye dönülecektirHaraslin - Alan ve Tetteh yapacaklar desem komik geliyor bu kadar paraya rağmen alacakları adamlar yaşlı Fernandes tarzı çöpler olur ancak.
xeşxe fransa'da doğsaydımFransa da dogsaydin verirlerdi. Orda mesela doğma kuralı var
Taşşaklara beton yetmez renktasTransfer beklerken bu haldeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 37425
Adam hala gelmiş şo kodor asososto var diyor. İşte bu futbol cahilliğidir kusura bakmayın. Artık şut pası denilen çok önemli bir futbol kavramı var. Artık piyasada böyle oyuncular var.
Versin Fener 4 milyon (2,4 teklif etmedilermi?). Biz ordan 1 milyonunu Serdara verelim ve gitsin. 800 bine feda desin... Zaten Fener ona ayni maasdan 3,5-4,5 senelik sözlesme önerir.