Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda nın kankası manu ne diyor

Hani Belhanda mutlu ve kalacak duyurdu lan

Belhanda 7 milyon Euro'ya gönderilecekse gerek yok gitmesine. O paranın 1 milyon Euro'su Kiev'e gidecek zaten. Bipspor'un söylediği gibi 9 milyon Euro veriyorlarsa satılsın.

Bu arada ben demiyorum belhanda çok klas bir oyuncu diye. Ama bu takımın en kilit oyuncusu. Ben demiyorum takım bunu gösteriyor. O yokken kaleye gidememizde cabası. Ama siz buna şehir efsanesi dersiniz.

Bircok isim yapmis takimda oynamis bir Belhanda gidiyor diye zil takip oynayanlar, bir elle sayilabilecek kadar maclarini izlemedikleri Alan, Tetteh ve Haraslin icin bastiriyor. Ve bu oyuncularin ne idüğü belirsiz bir kariyerleri varken. Sanki tutacakmis gibi, level atlayacakmisiz gibi.

Cok enteresan.

Belhanda defedilsin hic transfer yapilmasa da olur. O kadar nefretlik bir şahıs.

adı: sergen
soyadı :zeren
lakabı:baby
boy :1.78
mevki:10 numara
ayak:hem solak hem sağak
takımı: pizza hut
bonservisi:5 milyon cıtır tavuk topu

Gelson Martins'i kiralayamaz mıyız acaba?

Belhanda'nin satilmasi en hayirlisi olur. Adamin piyasa degeri 5'e düstü. Avrupa'da bizde aldigi parayi kimse ödemez buna. Ya Arabistan ya Arabistan. Mecbursun. Yerine bir ofansif orta saha alinacaksa bile bu oyuncu golcü bir oyuncu olmali, takimda zaten gol yükünü ceken oyuncu yok. Alex Teixeira profilinde bir oyuncu gerekiyor. Öyle 2-3 gol atabilecek 10 numaraya ihtiyacimiz yok. Böyle bir oyuncuyu almak cok zor olacacagi icin 4-4-2'ye dönülmeli.

Terim kaç defa belhandayı çok sevdiğini örnek gösterilmesini istedi. Yönetim eğer zorla satmaya falan kalkarsa çok açık ve net söylüyorum yönetim düşer. Bunu görebiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt