Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azindan attigi şutlar kaleyi tutuyor Ianisin!!

Bir de ianisi seyrettim . 2 ayagi ile frikik golu, 2 ayagi ile penalti atiyor. Romanya 23 yas altinda ligden cok gol atan en cok asist yapan oyuncu.
Tabii romanya 23 yaş altı liginin kalitesi bizim ligle aynıdır kesin.Hatta youtubeda skills videosu izlenerek yapılıyor tüm transferler

Oyuncu transfer edilmeden kimseyi bırakmam dendiği konuşuluyor dogrusuda bu zaten
Tehteh falan anlaşılır öyle salınır

Galatasaray Düşmanlarının .........

Haraslin + Tetteh gelirse bu yönetim harbi iş yapmış olur.

Transfer yok yani gelen yok, birer birer satıyoruz ama Allahı var, güzel satıyor hiç almıyoruz.
belhanda shut
njie in
fernandes tannane olabilir
belhanda gidiyor haberleri çıktı ortalık karıştı belhanda giderse şampiyonluk gidermiş yani satışına göre belli olcak şampiyonluk durumumuz bekliyoruz...
berandaya 9 mlık teklıf var bılıcden
belhandayı satıp fernandesı belese alacakmısız
imparator muslera ayrılık iddiaları var.

birde marsilyadan 4 5 tane oyuncu almısız galıba

Tessekur ederim

Ankaraya karsi havluyu atariz gibi geliyor bana. Sükrü ve transferle ugrasan adamlar oyunculari anca Alanya macina yetistirirler...

..................... Muslera.....................
Mariano... Ozan.. Marcao.. Nagatomo
...............Fernando.. Ndiaye.................
...Feghouli....Fernandes..... Onyekuru...
.........................Alan......................

İlk 11 böyle olacak kendinizi hazırlayın.

Dua edelim de Alan tek forvet oynamayı becerebilsin

Dört gözle beklediğimiz döneme bak

Benim tek bildiğim ya da tüm kalbimle inandığım diyelim ; Giden de gelen de Fatih Hoca'nın insiyatifi ile onayı ile oluyordur...Deneme yanılma işi değildir bu transferler, gelecek oyuncular için söylüyorum...

Bizler ki şu aşamada Hocamıza ne kadar güveniyorsak gelenlere de o derece itibar etmeliyiz....Youtube'den izlediğimiz kadarıyla "çöp" yaftası yapıştırmayalım o yüzden...

Serdar ali celikler: galatasaray ingiltereden 8 numara alacak. Menajeri ile konustum. Selcuk tipi bir adam. Kim acaba ?

Doktor yönetimden haber getirse bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt