Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ara transfer döneminde takım 7, 9, 4 numarasını yolluyor ve 10 numarasının gideceği söyleniyor. Şuana kadar da sadece 1 tanesinin yeri kısmen dolduruluyor. Ligin başlamasına 6 gün var. Yazacaklarımız bu kadar.

Harbiden öyle

Birkaç saat yoktum ortalık yangın yerine dönmüş neler oluyor öyle...
Eğer Gomis, Rodriguez, Belhandanın yerini Şembaba, njie,
Fernandes gibi çöplerle doldurmayı düşünüyorlarsa taş üstünde taş baş üstünde baş kalmasın. Onları o koltukta tutan G.saray’lıyım demesin.
Sabrımızı sınıyorsunuz ulan :mad:

İlk 2 ye katılıyorum da fernandes nasıl çöp yav?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet beyler premier lig 8 numara selcuk tipi oyuncu. Kim olabilir ?

Tabii romanya 23 yaş altı liginin kalitesi bizim ligle aynıdır kesin.Hatta youtubeda skills videosu izlenerek yapılıyor tüm transferler

Top ayni top. Kale 7.42 en , 2.44 yukseklik.

Ianis vuruyor kaleye gidiyor
Belhanda vuruyor kale disinda her yere gidiyor.

Ianis 200 bin euro

Belhanda 4 milyon euro aliyor.

Bak 8 sut atmis, kaci kaleyi bulmus, kaci gol olmus gole cevirme orani neymis Ianisin ?!?
Hücum yazan bolume bakın ! Attigi 8 sutun 8 i de kaleyi bulmus. 7 si gol!! %88 gole cevirme orani!

Ianis Hagi Sezon | Mackolik.com

Bak bu da malhanda!! İbretlik performans!! Tum belhanda severler attigi sut ve isabete baksin! O da 7 şut atmiş !! Sonucuna bakin bakalim!!!

Hücum yazan bolume bakin !! Attigi 7 sutun hicbiri kaleyi tutmamis, lan 1 tane bile!! tabi gol sifir ! Gole cevirme orani tanimsiz! :) malhanda!!

Younès Belhanda Sezon | Mackolik.com

Son düzenleme:
İlk 2 ye katılıyorum da fernandes nasıl çöp yav?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam 33 yaşında bu mu Galatasaray’ın geleceği? Hani ileriyi düşünüyorduk. Gelir 2 maç oynar sonra yatış emekli ikramiyesini alır gider 2-3 sene sonunda.
Beşiktaş’ın eskileriyle mi geleceğimizi kurtaracağız çok büyük yanlış yaparlar.

Sneijder gelmiş geçmiş en büyük futbolcularımızdan katkısı asla yadsınamaz.

Ama Belhanda kötüleyicileri Sneijder in de eli belinde yürüdüğü maçları unutuyor her şey skor değil Belhanda bu takımı oynatan adam illa skor tabelasında iyi olması gerekmiyor adam iki hareket yapıyor ileri çıkınca takım da hücuma çıkıyordu onun olmadığı tüm maçlarda uzun top şişirme oynadık hücuma çıkmakta zorlandık bakın da görün 7 milyon euro için ne kadar önemli bi adamı sattığımızı.

Umarım Terim istifa eder bu arada Albayrak resmen hükümetin tetikçisi şuan operasyon yapılıyor tüm takımlara kimsenin gıkı çıkmıyor umarım bir an önce bu yönetim devrilir forvet filan umrumda değil bildiğiniz içten yıkılıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyimser düşünüyorum belhandanıb parasını tettehe fömseler Serdar’ ile Tolga’yı takaslasak alanda gelse heraslinde alınırsa

Muslera
Mariano Ozan Marcao Nagatomo
Feghouli Tolgay Ndiaye Heraslin
Alan tetteh

Harun
Linnes Serdar Sadik HAK
Ekici Jailson
Ayew Belhanda Valbuena
Frey

Ali kocun yerinde olsam 12m basar
serdar linnes ve belhandayi alirdim
Cengiz ve apo bu teklif icin en fazla 3dk dusunur

Serdar alinin bahsettiği arkadas bu galiba
Screenshot_20190114-010331.webp

bunlar da forvet almis

Serdar ali celikler: galatasaray ingiltereden 8 numara alacak. Menajeri ile konustum. Selcuk tipi bir adam. Kim acaba ?
Yoksa Adrien Silva ?
394

Ulan bir kere de yanlışlıkla olsa bile güzel bişey olsun istediğim bir adam gelsin Galatasaray forması giysin ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt