Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hoca leipzig maç sonu taraftarlara 3 forvet işareti yaptığına göre alan,njie ve santrafor düşünülüyor büyük ihtimal hücum hattı için

:red:
Screenshot_20190114-015009.webp

Çaykur Rizespor’dan Galatasaray’a Muğdat Çelik için teklif geldi. Fatih Terim tecrübeli isme ayrılmak istiyorsa kendisine kolaylık sağlayacağını söyledi. Buna rağmen Muğdat sezon sonuna kadar Galatasaray’da kalarak şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek Rizespor’a gitmeyi reddetti.

Muslera eski formundan cok uzak, aldigi maas dunyada en iyi kalecilerin arasinda ama performans olarak rezil.

Yan toplarda kotu
Ayaklari cok kotu

Ve senelik 4M kemiksiz aliyor.

gecen sene, fabri Musleradan daha iyi performans gosterdi ve bunu senede 1,6M alarak yapti.

abi yaptırdığı penaltıları falan geçtim aç en basitinden rize maçında yediği golleri bi izle ya üstüne geleni de çıkaramıyor herif bekliyoruz keyfi gelse de top oynasa diye
geçen senenin ilk yarısı ve bu senenin ilk yarısında o golleri başka bi kaleci yese götüne teneke bağlanıp sınırdışı edilmişti

Bu arkadaş laf anlatmayin bence sabit fikirli. Muslera tavuguna kış mi dedi anlamadım. Mantıksız düşünüyor. Sen mehmet ve volkanı bilirmisin 90 li yıllarda kalemizde. Ozaman boş ver belki Franco ve de sanchis filan. Onun için boş Muslera muhabbeti yapıp mesaj kasma buralarda

abi yaptırdığı penaltıları falan geçtim aç en basitinden rize maçında yediği golleri bi izle ya üstüne geleni de çıkaramıyor herif bekliyoruz keyfi gelse de top oynasa diye
geçen senenin ilk yarısı ve bu senenin ilk yarısında o golleri başka bi kaleci yese götüne teneke bağlanıp sınırdışı edilmişti

Kazandırdığı puan kaybettirdiğinden fazlaysa benim için hiçbir sorun yoktur. Önüne önce sağlam bi savunma koymayı becerelim sonra muslerayı eleştiririz

Pancu, Nouma, İlhan Mansız falan boşta mı arkadaşlar bir araştıralım lütfen. Boştaysa hemen getirelim çok seviyoruz bejekenin eskilerini.
Kargasporun oyuncularını saydıysan arda abin gibi yükselenin tinerciler olabilir.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendimi ve yorumlarimi yaparken insanlarin sinirlerine gore ayarlamiyorum . Emrenin nisan ayi meselesini abartili buluyorum , en gec 3-4 uncu hafta takima katilacaktir , ayni sekilde yuto final bile oynasa ya 3 ya da 4 uncu hafta takima katilacak

Burada hakli olunan mevzu mugdat ile ileri uc yurumez , oraya bir adam sart ama uyum filan meselesine katilmam cunku gecen sene nerdeyse tum takim degisti ve 7/8 yapti , 8 haftada 22 puan topladi , uyum sorunu diye bir sey olsa en cok orada patlamamiz lazimdi , ama ilk haftadan itibaren garry getirdi gomis bitirdi

Simdi de feghouli getirir alan bitirir .. ben cok kuvvetli bir takim oldugumuzu iddia etmiyorum ama lig bir siralama mantigi ile yarisilan mecradir ,Yani senin baskalarindan fazla puan alman durumunda o puanin 85 mi 67 mi oldugu sorgulanmaz

Ben de az puanda kalacagimizi gorebiliyorum ama rakiplere bakinca onlarda da oyle harika kadrolar muthis istikrar filan sezmiyorum , o yuzden de endiselenmiyorum

İşte sorunda bu ya.Gerçek GS liler olarak biz çok endişeliyiz.Senin sakin olman doğal.

aydın baskan suan forumdaysan bi mesaj at. sankı burdasın gıbı

Serdar olayinda da hic yeni birseyler duyulmadi kac gündür.

Kargasporun oyuncularını saydıysan arda abin gibi yükselenin tinerciler olabilir.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben değil şembaba fernandes gibi adamları kulübümüze yakıştıranlara söyle bu lafları. Savaş açtım bu adamlara gelmesinler diye. Sen neyden bahsediyorsun?

Çaykur Rizespor’dan Galatasaray’a Muğdat Çelik için teklif geldi. Fatih Terim tecrübeli isme ayrılmak istiyorsa kendisine kolaylık sağlayacağını söyledi. Buna rağmen Muğdat sezon sonuna kadar Galatasaray’da kalarak şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek Rizespor’a gitmeyi reddetti.

Muğdat Rize’de ilk 11 e giremez bence ..

Bu mesaj ironik içermiyor ciddiyim !

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt