Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biriniz transfer yapsın acil

tercihen forvet
orta saha da olur
kanata da okayim
stoper gelse de bir plan var demek derim
allah aşkına sol bek olmasın

Njie gelmiş galiba ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

f53bef278e304a6f3e9e02ea4970e5a5.jpg

sent via GSC

yavas yavas bu yönetimin galatasarayi bitirme projesi oldugunu düsüncem, transferler eksik o kalmazmis gibi birde iyileri yolluyoruz, hadi yolladin, yerlerini doldurmayacaksan, ben ne anladim garry satisindan, simdide belhanda, fernando, kolaymi üst düzey oyuncu bulmak??
ben secim istiyorum, bu bünye bu adamlara daha bi 2 yil dayanmaz!

Manuel fernandez belhandadan daha iyi net . Ama yaş farkı var tabi

begenin begenmeyin, su bir gercek belhandayi guliano veya josefden daha ucuza satarsak bu yönetimin nekadar basarisiz oldugunun kanitidir! en az 12-15 arasinda bir rakam beni anca tatmin eder. oyuncuyu ucuzami aldikta böyle cingene gibi hemen satmaya calisiyoruz, bekle biraz acelen ne teklifler var veya var gibi yap isteyen fiyat yükseltsin, böyle stratejik seyler bu yönetimden beklermiyiz peki? HAYIR!

begenin begenmeyin, su bir gercek belhandayi guliano veya josefden daha ucuza satarsak bu yönetimin nekadar basarisiz oldugunun kanitidir! en az 12-15 arasinda bir rakam beni anca tatmin eder. oyuncuyu ucuzami aldikta böyle cingene gibi hemen satmaya calisiyoruz, bekle biraz acelen ne teklifler var veya var gibi yap isteyen fiyat yükseltsin, böyle stratejik seyler bu yönetimden beklermiyiz peki? HAYIR!

Fener yıllık ücretlerini verip okadar yüksek satış yaptı diye biliyorum ben , yani bi hile döndü o satışlarda

Belki bana katılmıcaksınız ama njie de garryden iyi . Ama sorun kiralık deniyor bunları bonservisiyle şu bütçeyle alamassak yazın gene oyuncu satmamız gerekicek . Umarım bunu düşünmüştür yönetim

Fener yıllık ücretlerini verip okadar yüksek satış yaptı diye biliyorum ben , yani bi hile döndü o satışlarda

valla herseye hile diye bakmaya devam edelim kendimizi böyle avutalim, sow 16
ya, demba 13e, guliano 10du galib, josef 12, cenkede yalan heralde 27yle ama biz hile hile kendimizi avutalim. (rakamlarda eksikler veya fazlaliklar olabilir)

Biri bu kulübe derhal Ianis Hagi yi alip getirmeli.

Transfer mesaisi başlıyordur umarım!!!

Kaleci olarak alison parker ın alınmasını isterim

bu başkan bozuntusu Terim' e Ünal Aysal' ın yaptığını yapmaya başladı.

Terim istifa eder bu gidişle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt