Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yalancı düzenbaz futbolculara borcumuz yok diyordu.Ah ulan namuslu bir adam yok mu şu klübü yönetecek

Zurkowski'nin alınması lazım R.Augusto falan alıp satamayacağın oyuncular...Ben yine de Belhanda kalacak diye inanıyorum

Zaman tükeniyor ya transfer ya istifa!!!

Muslera : oncelikle topu oyuna sokma konusunda soylenen her seye katiliyor ve arttiriyorum , topu oyuna "kotu" sokmasi baska bir sey , yetenek veya beceri .. ama bilerek isteyerek ic saha maclarinda bile geciktirdikce geciktirmesi Gs ismine yakismiyor bir kere . Cok antipatik bir davranis , topun sende kalmasini istemekle , her kaleci vurusunu yarim dakikada kullanmak ayri seyler

Ikincisi , savrukluk da var , bu da gorunuyor , bu ayarda ve tecrubede bir kaleci fb macinda o penaltiya gitmez , schalke macinda bunu tekrarlamaz , deplasmandaki schalke macinda da oyle topa cikip gol yedirmez , daha gecen sene cenk in onune biraktigi top gibi kritik bolca pozisyon da sayilabilir

Muhalif oldugum nokta ise , yedigi gollerin elestirilmesi. Buna asla katilmiyorum , ne jailsonun sutu , ne irfan in , ne aminu ne de samudio ... bunlarin hic bir tanesi kaleciye yikilacak goller degil , hepsi net sutlar ve yerine giden sutlar , ayrica defansin o sutlara mudahale edememesi de esas sorgulanmasi gereken sey , ts macindaki 4 golun 3 u de oyle .

Bir de dogrusu su olmali , "4 milyon euro kazaniyorsun , o gol yenir mi" bu anlamsiz bir mantik . Eger yedigi gollerde hatali buluyorsan , dogrusu "bu golleri yiyen adama 4 milyon ucret odenir mi" seklinde olmali

Yani surekli alanlari elestiriyoruz ama bunu veren taraf var

Yönetim istifa!

Allah bizi dursunla sınadı isyan ettik simdide bu inan edin ve apoyla sınıyor transfer yapın lan

Tüm bu olanların Hocanın bilgisiyle olduğuna inanmak istiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 yıl sonra sigaraya başladım lan sizin yüzünüzden Allah belanızı versin yönetim gibi sizin

44fa7c023bfa019725d60c2b98d83665.jpg

Facebook da sabah bu mesaj ile uyandım .. ben bu resimden zaten anlayacağımı anladım .. yanı uzun kafin kısası ->

YÖNETİM İSTİFA !

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu ana kadar transferlerden 16 milyon euro kazandık belhanda (9) ve garry (7) bunlara ek olarak maicon (5), serdar aziz (4) ve eren (1) gelse toplam 26 milyon euro

Marcao (3,5) milyon euro ise kala 22,5 milyon euro'ya 2 forvet 1 defans ve 1 orta saha alınabilir rahatlıkla.

Alan (free)
Mangala (kiralık 2 milyon)
tetteh (6 milyon)
haraslin (3 milyon)
zeneli (3 milyon)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt