Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cumartesi günü ne olursa olsun arenada Mustafa Cengiz ve Albayrak'ı istifaya çağırmak lazım ki akıllansınlar. Ayıptır iyice enayi yerine koyuyorlar insanları.

Yangın ? çıkartabiliriz artık beyler.

hala sabirli olup da yangin cikarmayan .. Galatasarayli olamaz ! bu net

benim anlamadigim .. bu ultrAslan simdi transfer dönemin sonunu mu bekleyecek tepki verene kadar.. ulan ondan sonra tepki versen ne s.. yarar ki ??? adamlar zaten erken secime gider istifa eder.. tepkiyi simdi vereceksin ki biraz elleri ayagi titresin.. beklemenin anlami yok !!

YÖNETIM ISTIFA !!

Transferin son gunu ne zamandi

ub.msji

bu sabaha resmi hesap paylaşımı

[B]Galatasaray SK[/B]‏Verified account @[B]GalatasaraySK[/B]
FollowFollow @GalatasaraySK
More
Günaydın #Galatasaray Ailesi
Dw2ZCnDWoAEBBPe.jpg

Transfer yapılmayacağının resmi görseli.

Daha cok altyapi vurgulanmak istemis ama bu genclerin ligde sure bulacagini sanmam.Oyuncuyu hazirlik macinda oynatmakla altyapiya onem vermia olmuyorsun.Gerci bizim taraftar bir macla hukum verdigi icin oynatilmamalari normal.İki mac kotu oynasin cocuklarin biletini keserler

hala sabirli olup da yangin cikarmayan .. Galatasarayli olamaz ! bu net

benim anlamadigim .. bu ultrAslan simdi transfer dönemin sonunu mu bekleyecek tepki verene kadar.. ulan ondan sonra tepki versen ne s.. yarar ki ??? adamlar zaten erken secime gider istifa eder.. tepkiyi simdi vereceksin ki biraz elleri ayagi titresin.. beklemenin anlami yok !!

YÖNETIM ISTIFA !!

Belli ki Terim bekleyin diyor omlara.Transferde satıp yerine koyamazlarsa zaten o tepki ile 1 ay duramazlar. İlk divan kurulunda giyotinden geçerler.

Yarsuvat falan da nefret ediyor ki şu an camiada bilir kişi o konumda.

İstifa mekanizmasının çalışmadığı tek ülkede bunu beklemek zaman kaybıdır.

Daha cok altyapi vurgulanmak istemis ama bu genclerin ligde sure bulacagini sanmam.Oyuncuyu hazirlik macinda oynatmakla altyapiya onem vermia olmuyorsun.Gerci bizim taraftar bir macla hukum verdigi icin oynatilmamalari normal.İki mac kotu oynasin cocuklarin biletini keserler

orasi dogru ve genel anlaminda bende bu düsünceye katiliyorum da.. var sayalim bunlar Belhandayi da Fernando yu da satti .. Emre harbiden kronik sakat cikti.. ozaman alt yapiyi oynatmaktan baska imkanin olmayacak malesef.. anlik durum ayni bu resimi gösteriyor.. ben pek yeterli bulmuyorum

Yönetim istifa diye bağırsak transfer yaparlar bu seferde bize istifaya davet edenler hiç utanmadımı diye zeytinyağı gibi 0ste çıkarlar dönemin sonunu beklemekte fayda var

Evet ana avrat soy sop esik beşik gelmişini geçmişini seni doğuran mekanizmanın diyerek başlayalım ufaktan

Galatasaray Düşmanlarının .........

O adına koduğumunun forveti 1 ocak'ta istanbul'a inerdi şayet az gururlu yöneticilerimiz olsaydı,o dünden sonra bıraktım ben zaten.

Şu belhanda yada 8 numara diyip durmayın hayatınızda o tarzda oynqyqn bolbol top kaybeden 8 numaramı gördünüz . Modern ortasahaymış izlediğim bütün modern 8 numaralar yetenekli gol ve asist yapan adamlar

Belhanda'yı değil Fernando'yu Psg'ye satalım 10m'ye Zurkowski-Ndiaye-Belhanda orta sahası yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt