Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.334
- 35.349
- 3.758
Sorulması gereken soru şu ,NEDEN TEPKİ YOK hala?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az kaldı transfer forvet falan hepsini salma kıvamına geldim neredeyse.
Bugün kendimi yemeğe vereceğim. Menümüzde Tantuni var @Sarper Yıldırım
sent via GSC
Hala anlamakta zorluk cekiyorsunuz ama adam forvet arkasi oynamiyor. Daha bunu bile cözememissin anlasilan. Adam klasik 10 numara pozisyonunda oynamiyor. Belhanda'nin top kaybetmesinin göze carpmasi onun oyun icerisinde rakip takimlar tarafindanda "belkemigi" olarak degerlendirildiginden kaynaklaniyor. Adamin üzerine sürekli press yapiyorlar, 2-3 adamla basiyorlar. Orada Belhanda'nin topu ayagindan saglikli sekilde cikarabilmesi icin etrafinda ki oyuncular dogru kosulari yapmak zorundadir. Belhandanin ara pasi, oyuna yön verisi ve aldigi risk bu takim icin cok önemli. Arkasinda formsuz Fernandao, yaninda berbat bir Ndiaye. Belhandasiz üretkenlik anlaminda sifir ceken bir Galatasaray var. Adamin attigi önemli key passlarini gole cevirecek kabiliyete sahip olan oyuncularimiz olsa kral deriz. Göze batmaktan ziyade, tertemiz top oynuyor. Topsuz alanda yaptigi kosuya deginmissin. Ben onu kast etmedim. Adam top Maiconun ayagindayken topun nereye oynanmasi gerektigini gösteriyor oyunculara. Dikkatle izleyince, gösterdigi yere oynanmadiginda top dönüyor gidiyor geliyor yine Belhandanin isaret ettigi yere yöneliyor. Oyunu okuma kabiliyeti gelismis.
Feg biraz form tuttu. Belhandayla beraber cok büyük etken olacaklar. Tabiki yönetim para icin satip polonyadan molonyadan sacma oyuncular getirmezse.
Göbekli biraz burda kebapçılara iyi para kazandırırBu savanier frikikler ve kornerleri penaltı gibi kullanıyor resmen
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yalnız 10 numara değil sanırım dimi rtaş. Ben 10 numara gibi görmedim.Bu savanier frikikler ve kornerleri penaltı gibi kullanıyor resmen
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sent via GSC
sent via GSC
Bu serefsizligin yapilacagini taa o zaman soylemistik
Ahmet Tasyurek: "Fenerbahçe ile rakip olmak bizim için mutluluk verici. Camia olarak çok üzgünüz. Böyle bir maçı kendi sahamızda oynayamayacağız. Galatasaray, Keçiören maçını suni çimde ve gündüz oynadı. 11 günde 4 maç oynayacağız. Kupada ev sahibi olduğumuz maçı da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynayarak cezalandırılıyoruz."
Çıkmasınlar kardeşim maça öyle yada böyle bir şekilde fenere kazandıracaklar o maçları çıkmasınlar. Adamların sahası belkide fenerin zeminden daha iyi durumda
Bu serefsizligin yapilacagini taa o zaman soylemistik
Ahmet Tasyurek: "Fenerbahçe ile rakip olmak bizim için mutluluk verici. Camia olarak çok üzgünüz. Böyle bir maçı kendi sahamızda oynayamayacağız. Galatasaray, Keçiören maçını suni çimde ve gündüz oynadı. 11 günde 4 maç oynayacağız. Kupada ev sahibi olduğumuz maçı da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynayarak cezalandırılıyoruz."
Avcilarda dolmuşla gidersiniz artik
Sizin ordan en az 3 saat surer knk konumu kotu
Metromuz var aga 1.5 saatte avcılardayızAvcilarda dolmuşla gidersiniz artik
Sizin ordan en az 3 saat surer knk konumu kotu