Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil şimdi bir tane forvet alınca çıkıp gerim gerim gerinirler.Bu takıma 1 değil 2 forvet lazım.

feghouli,belhanda,fernando,selçuk.muslera 3 milyon üstü para bayıldığımız adamlar forvet bile olmayan erene 2 milyon,futbolcu bile oldukları tartışılacak t.ciğerciye 2 milyon t.çamdala 1.6 milyon veren kulübüz balotelliye o paralar verilir tabiki yalnız olurda gelirse m.cengiz ve albayrak ne kasılır acayip beyitlerle laf sokarlar sağa sola :)

Alan denilen Hint kerhanecisi bıyıklı herife yıllık 3M vereceğine, git 4M'u Balotelli'ye ver. Balo en azından World Class topçu. Her daim piyasası var. Bu Alan kim ki lan 3M + imza parası vereceğiz?

Ben bu transfer bu maliyetle olacaksa çok karşıyım. Alan'in ederi Max 2-2.2M dur. Yaşı 30. Bunu da hatırlatırım. Santrafor olmadığı gerçeği de var...

Bı totem yapsam ceza alsam transfer gelirmi

Galatasaray Düşmanlarının .........

hadi beyler şu balotelliyi kazandıralım takımıza. alan+balo olsun forvet ikilimiz

Aramızda abdestsiz birileri var rica etsem 15 gün buraya uğramasin..

Balotelli ismi her transfer döneminde gectigi icin pek heyecanlandirmiyor simdilik gercekten gelir diye.

Ama Balotelli yi gercekten alma sansimiz varsa Alan'i s.et gitsin, Balo ya cökelim.

yeni nöbeti ben acacagim galiba gencler. En azindan hareketlilik gelir yine, (gidis olur felan

Muhtemelen

Raiola en az 2m imza parasi ister (verebiliriz)
Balotelli de en az 4-4,5m ister ve 3 sene kontrat (verebiliriz)

Ama Balotelli buraya gelirmi?

Mali kazanç olarak da atmosfer olarak da Galatasaray daha cazip. Marsilya'nın iç saha maçlarına denk gelmiştim. Tt Arena'nın atmosferiyle yarışamaz.

Ozanin maddesi cash olarakmis artı KDV

Galatasaray Düşmanlarının .........

Serdar - Eren - Ahmet - Rodrigues - Belhanda - Fernando - Maicon out
Balotelli - Tetteh - Haraslin - Savanier - Zurkowski - Marcao - Luyindama in
o zaman kadroyu kuralım renktaş 3-5-2 ateş edelim

_______________________Muslera
_________Ozan_________Marcao________Lyundima
Mariano____Savanier__Zurkowski_____Haraslin______Linnes
___________________Balotelli_____Tetteh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt