Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geri dönmesini asla istemem ama açıkcası Dursun mu Mustafa mı deseler hiç düşünmeden Dursun derim. Dursunun başkan olduğu sene yapılan transferlerle şampiyon olduk en azından o transfer döneminde çok iyi adamlar geldi takıma. Eminim ki o zaman takımın başında Mustafa ve Albayrak olsa bırak iyi adamı transfer bile yapamazlardı. İnanılır gibi değil hala bir forvet alamıyorlar. Şampiyon olamazsak %100 yönetim yüzünden bizi koskoca bir devreyi forvetsiz oynamak zorunda bıraktılar. Ve sırf beceriksizlikleri yüzünden.Yağlı suratın geri dönmesini isteyen namerttir, pisliktir, haindir
Alan'a verecegimiz para iddia edildigi gibiyse aynisini Balo'ya onerelim
Alan cop cikabilir elden cikarmasi zor olur ama Balo'yu yollamak zor olmaz, Alan'dan daha garanti ayrica
Riva parasını ver mustafa cengize(hiç desteklemem) o da transferin alasını yapar. Dursun haini önce Riva parasını ne yaptı onu açıklasın!Geri dönmesini asla istemem ama açıkcası Dursun mu Mustafa mı deseler hiç düşünmeden Dursun derim. Dursunun başkan olduğu sene yapılan transferlerle şampiyon olduk en azından o transfer döneminde çok iyi adamlar geldi takıma. Eminki o zaman takımın başında Mustafa ve Albayrak olsa bırak iyi adamı transfer bile yapamazlardı. İnanılır gibi değil hala bir forvet alamıyorlar. Şampiyon olamazsak %100 yönetim yüzünden bizi koskoca bir devreyi forvetsiz oynamak zorunda bıraktılar. Ve sırf beceriksizlikleri yüzünden.
Alan ın peşınden koşmuyor bizimkiler.
Alan yem olarak kullanıldı.
Ya transfersiz takilicaz. Ya baska birileri gelecek.
Acikcasi 26 yasinda çin e giden futbolcu sadece para peşindedir. O yuzden Alan olmasın zaten.
Ama sanirim gercekten kimseyi almayacaklar.
Zaten 1. Deadline ankaragücü maçı. Oraya yetişmezse 31 Ocak.
1 şubat sabahi hala 2 santrafor yoksa taraftar ipini ceker m.cengiz'in.
Skandal bir transfer olacakmış gibime geliyor. En verimli çağlarında PARA için çine giden adam benim gözümde leştirAlan’a bitti gozuyle bakiyorum maalesef, ben de hic ama hic istemiyordum bu transferi
Geri dönmesini asla istemem ama açıkcası Dursun mu Mustafa mı deseler hiç düşünmeden Dursun derim. Dursunun başkan olduğu sene yapılan transferlerle şampiyon olduk en azından o transfer döneminde çok iyi adamlar geldi takıma. Eminim ki o zaman takımın başında Mustafa ve Albayrak olsa bırak iyi adamı transfer bile yapamazlardı. İnanılır gibi değil hala bir forvet alamıyorlar. Şampiyon olamazsak %100 yönetim yüzünden bizi koskoca bir devreyi forvetsiz oynamak zorunda bıraktılar. Ve sırf beceriksizlikleri yüzünden.
forum ahalisi gerildi iyiden iyiyitransfersizlik bazi arkadaslarda kayisin kopmasina vesile oldu baska basliklarda..önümüzdeki 2 hafta cok sehitler verecez anlasildi..
Hepsi birbirinden kötü ben zaten Dursun'u savunmuyorum. Ama dediğim gibi Cengiz , Özbekten daha kötü şahsi fikrim. Adamlar resmen bizimle dalga geçiyor.Heee. Yani bu ozan kabaga 7.5 koyan , garrye satistan %20 paok payi koyan, rivayi floryayi TL ile peşkeş çeken yavsak iyi oyle mi ?
Açıklama da gelmiyor ki ne doğru ne yanlış bilelim. Mobese görse konuşan adamlar ortalarda yokAlan yem olmasin ve bizimkinler balotelli icin ugrasmasinlar?![]()