Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo: Alin size forvet getirdum

235220.jpg

Yağlı suratın geri dönmesini isteyen namerttir, pisliktir, haindir
Geri dönmesini asla istemem ama açıkcası Dursun mu Mustafa mı deseler hiç düşünmeden Dursun derim. Dursunun başkan olduğu sene yapılan transferlerle şampiyon olduk en azından o transfer döneminde çok iyi adamlar geldi takıma. Eminim ki o zaman takımın başında Mustafa ve Albayrak olsa bırak iyi adamı transfer bile yapamazlardı. İnanılır gibi değil hala bir forvet alamıyorlar. Şampiyon olamazsak %100 yönetim yüzünden bizi koskoca bir devreyi forvetsiz oynamak zorunda bıraktılar. Ve sırf beceriksizlikleri yüzünden.

Alan'a verecegimiz para iddia edildigi gibiyse aynisini Balo'ya onerelim

Alan cop cikabilir elden cikarmasi zor olur ama Balo'yu yollamak zor olmaz, Alan'dan daha garanti ayrica

Alan ın peşınden koşmuyor bizimkiler.

Alan yem olarak kullanıldı.

Ya transfersiz takilicaz. Ya baska birileri gelecek.

Acikcasi 26 yasinda çin e giden futbolcu sadece para peşindedir. O yuzden Alan olmasın zaten.

Ama sanirim gercekten kimseyi almayacaklar.

Zaten 1. Deadline ankaragücü maçı. Oraya yetişmezse 31 Ocak.

1 şubat sabahi hala 2 santrafor yoksa taraftar ipini ceker m.cengiz'in.

Geri dönmesini asla istemem ama açıkcası Dursun mu Mustafa mı deseler hiç düşünmeden Dursun derim. Dursunun başkan olduğu sene yapılan transferlerle şampiyon olduk en azından o transfer döneminde çok iyi adamlar geldi takıma. Eminki o zaman takımın başında Mustafa ve Albayrak olsa bırak iyi adamı transfer bile yapamazlardı. İnanılır gibi değil hala bir forvet alamıyorlar. Şampiyon olamazsak %100 yönetim yüzünden bizi koskoca bir devreyi forvetsiz oynamak zorunda bıraktılar. Ve sırf beceriksizlikleri yüzünden.
Riva parasını ver mustafa cengize(hiç desteklemem) o da transferin alasını yapar. Dursun haini önce Riva parasını ne yaptı onu açıklasın!

Alan ın peşınden koşmuyor bizimkiler.

Alan yem olarak kullanıldı.

Ya transfersiz takilicaz. Ya baska birileri gelecek.

Acikcasi 26 yasinda çin e giden futbolcu sadece para peşindedir. O yuzden Alan olmasın zaten.

Ama sanirim gercekten kimseyi almayacaklar.

Zaten 1. Deadline ankaragücü maçı. Oraya yetişmezse 31 Ocak.

1 şubat sabahi hala 2 santrafor yoksa taraftar ipini ceker m.cengiz'in.

Alan’a bitti gozuyle bakiyorum maalesef, ben de hic ama hic istemiyordum bu transferi

adamlar FM den transfer yapıyor ne güzel!

Kasımpaşa, Udinese'nin 22 yaşındaki kalecisi Simon Scuffet'i sezon sonuna kadar kiraladı. Scuffet bu akşam Türkiye'ye gelecek.

1547478487072.webp

Geri dönmesini asla istemem ama açıkcası Dursun mu Mustafa mı deseler hiç düşünmeden Dursun derim. Dursunun başkan olduğu sene yapılan transferlerle şampiyon olduk en azından o transfer döneminde çok iyi adamlar geldi takıma. Eminim ki o zaman takımın başında Mustafa ve Albayrak olsa bırak iyi adamı transfer bile yapamazlardı. İnanılır gibi değil hala bir forvet alamıyorlar. Şampiyon olamazsak %100 yönetim yüzünden bizi koskoca bir devreyi forvetsiz oynamak zorunda bıraktılar. Ve sırf beceriksizlikleri yüzünden.

Heee. Yani bu ozan kabaga 7.5 koyan , garrye satistan %20 paok payi koyan, rivayi floryayi TL ile peşkeş çeken yavsak iyi oyle mi ?

Haftaya a.gücü nü yenince herşey toz pembe olacak bir anlık, bakın bu kadro yeter diyecekler. Ama sonraki hafta göztepe iteleyince görürüm ben o yönetimi.

Bence biz herşeyden önce beyni zehir gibi çalışan bir başkan transferi yapalım. Böyle eski kafalılıklarla bir yere varamaz bu kulüp

İtalyan gazeteci Lorenzo di Caprio:

Galatasaray, Balotelli'ye talip. Patrick Vieira onu istemiyor. Galatasaray güçlü ve özel bir kulüp. Raiola da oyuncusu için en iyi çözümü bulmaya çalışıyor. Balotelli konusunda Galatasaray şansı çok fazla.

Alan yem olmasin ve bizimkinler balotelli icin ugrasmasinlar? :unsure:

Heee. Yani bu ozan kabaga 7.5 koyan , garrye satistan %20 paok payi koyan, rivayi floryayi TL ile peşkeş çeken yavsak iyi oyle mi ?
Hepsi birbirinden kötü ben zaten Dursun'u savunmuyorum. Ama dediğim gibi Cengiz , Özbekten daha kötü şahsi fikrim. Adamlar resmen bizimle dalga geçiyor.

Ne zaman patlayacak bu bombalar?
Apo ile Cengiz’i düşününce bunlar mantar tabancası bile patlatamaz.
Mantar tabancasını geçtik bunlar pazardan kendilerine don bile alamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt