Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alan’a bitti gozuyle bakiyorum maalesef, ben de hic ama hic istemiyordum bu transferi

Yok ya bence degil. Hangi yabanci transferi 1 ay once ortaya cikti ki bizde?

Ayrica adam bonservisli. 19 ocak 2020 ye kadar!!

Bu donem sonunda bana yonetimle-taraftar bağı tamamen kopacak gibime geliyor. Şakası yok. Bu kadar yalanla koca kulup yonetilemez. TV de aciklamasinda Agustos sonu itibari ile kimseye borc yok demisti. Serdar da, Erende 1 yil alacakli cikti!

Ben de duyuyordum. Feci nakit sıkıntısı var kulüpte diye bazı kulup içini bilen arkadaşlardan. Gercekmis. Muhtemelen o yuzden forvete para bulamiyorlar. Bu adamin kasa kolayligi şansi da yok!!

CL paraları haziranda yatiyor. O yuzden bu seneyi idare etmeye calisiyor.

Dedikodu çıkan oyuncular hep 3 milyon uzeri oyuncular. Feg, belhanda, fernando, Muslera . Sanırım net maliyet dusurecekler , takim tirpanlanacak.

Uefa anlasmasi icerigini de tam bilemiyoruz.
Takım küçülüyor. Bunu FT ye soylrmemiş olabilirler mi diye dusunmeye basladım!

Kimse bu kadar santraforsuz kalmayi goz gore gore cesaret edemez. Bunun arkasında başka şeyler arıyorum artık! Normal degil bu olanlar!

801796961-tarik-camdal-oauqisLNG.jpg

bu cocuk is yaparmi sizce ?
kim bu milf avcisi kilikli herif

Adminler .. bir 5 dk müsade varmi ya Mustafa Cengize burada acik mektuplar yazalim.. sonra yine normale döneriz.. biraz gerginligimizi atalim ya artik.. böyle bir transfer dönemi kulüp tarihinde ilk.. yani özel durum özel kurallar gerektirdigini düsünüyorum kanimca

sizin yapacağınız transferin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adminler .. bir 5 dk müsade varmi ya Mustafa Cengize burada acik mektuplar yazalim.. sonra yine normale döneriz.. biraz gerginligimizi atalim ya artik.. böyle bir transfer dönemi kulüp tarihinde ilk.. yani özel durum özel kurallar gerektirdigini düsünüyorum kanimca
öyle devam giderse 31.1 de otomatikmen küfür showlar baslar

Şimdi Belhanda satıldı diyelim
Sene sonunda Selçuk-Donk ikilisinin sözleşmesi bitiyor
Ndiaye yeniden Stoke City 'ye dönüyor

Elde orta saha olarak sadece Fernando ve Emre kalıyor :rolleyes:

Takımda en azından kullanabileceğimiz iyi 5 tane filan orta saha lazımken bizim elimizde 2 tane kalıyor, zaten stoperlerimiz oldum olası sıkıntılı yönetim sağ olsun 6 aydır forvet krizleri yaşattı bize ki hala sürüyor şimdi de orta sahamızı parçalıyorlar ...

İnşallah bu adamlar daha fazla görevde kalmaz tek diyeceğim bu, bunların yapacağı transfer de yerin dibine batsın

Ankaragücünü santrfor siz da yeneriz düşünüyor bunlar galiba.

Ankara arenada tokatlar ise kaçacak delik ararlar sonra

Şimdi Belhanda satıldı diyelim
Sene sonunda Selçuk-Donk ikilisinin sözleşmesi bitiyor
Ndiaye yeniden Stoke City 'ye dönüyor

Elde orta saha olarak sadece Fernando ve Emre kalıyor :rolleyes:

Takımda en azından kullanabileceğimiz iyi 5 tane filan orta saha lazımken bizim elimizde 2 tane kalıyor, zaten stoperlerimiz oldum olası sıkıntılı yönetim sağ olsun 6 aydır forvet krizleri yaşattı bize ki hala sürüyor şimdi de orta sahamızı parçalıyorlar ...

İnşallah bu adamlar daha fazla görevde kalmaz tek diyeceğim bu, bunların yapacağı transfer de yerin dibine batsın

Fernando copune de 6m satip, orta sahayi komple yenilememiz lazim. Bosta Ndong varken, Guingamp kapti.

benfica macina kiminle cikacaz acaba 3 oyuncu yazdirabiliyoruz sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt