- 26 Kasım 2012
- 179.366
- 241.602
- 5.688
OZAN mi yoksa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alan’a bitti gozuyle bakiyorum maalesef, ben de hic ama hic istemiyordum bu transferi
İnşallahyalniz bu adam Alanin kesin Ankaragücü macinda stadda olacagini dedi.. bakalim tutacak mi .. yani gercekten biliyormu
Bırak bir içimi dökeyim be adminÇOĞALTTIN BİZİ YÖNETİM ÇOĞALTTIN
YAPACAĞINIZ İŞE SOKAYIM
kim bu milf avcisi kilikli herif![]()
bu cocuk is yaparmi sizce ?
kim bu milf avcisi kilikli herif
öyle devam giderse 31.1 de otomatikmen küfür showlar baslarAdminler .. bir 5 dk müsade varmi ya Mustafa Cengize burada acik mektuplar yazalim.. sonra yine normale döneriz.. biraz gerginligimizi atalim ya artik.. böyle bir transfer dönemi kulüp tarihinde ilk.. yani özel durum özel kurallar gerektirdigini düsünüyorum kanimca
Şimdi Belhanda satıldı diyelim
Sene sonunda Selçuk-Donk ikilisinin sözleşmesi bitiyor
Ndiaye yeniden Stoke City 'ye dönüyor
Elde orta saha olarak sadece Fernando ve Emre kalıyor
Takımda en azından kullanabileceğimiz iyi 5 tane filan orta saha lazımken bizim elimizde 2 tane kalıyor, zaten stoperlerimiz oldum olası sıkıntılı yönetim sağ olsun 6 aydır forvet krizleri yaşattı bize ki hala sürüyor şimdi de orta sahamızı parçalıyorlar ...
İnşallah bu adamlar daha fazla görevde kalmaz tek diyeceğim bu, bunların yapacağı transfer de yerin dibine batsın
bir pi**in ergenlik halleri .. 2009 da 1860 münih takiminda cekilmis .. Tarik C. diyolar kendisine
Hı üçten fazla transfer yapacağımıza eminsin yani reis ? ben kendimi hazırladım Marcao ve Emre Taşdemir ile transferi kapattık demelerine ...benfica macina kiminle cikacaz acaba 3 oyuncu yazdirabiliyoruz sadece
benfica macina kiminle cikacaz acaba 3 oyuncu yazdirabiliyoruz sadece