Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balotelli gelirse tüm gidenler unutulur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha fazla konuşmayın isterseniz seviye yetmeyebilir.

Yok aman renktaş bizim forum illa skor istiyor Iniesta filan çöp onların gözünde.

Hagi bile aynı kafada benim zaten Hagiye eleştirim futboluna değil antrenörlük becerisi ve futbolcu yorumları zayıf ne yazık ki.

Yarın Belhanda gidince 2-3 maç sonra takip etmeyi bırakacak ekip şimdi Belhanda gitsin diye çırpınıyor.

Tek forvet yokki ciftine gecelim

Şimdi gidip 12 milyona Trezeguet malını alır apo.

Kral 9 Milyona gidiyor sanırım Seten haber yapmıştı dün bugünde Belhanda anlaştı diyor, Kötü anlaşma

Yok aman renktaş bizim forum illa skor istiyor Iniesta filan çöp onların gözünde.

Hagi bile aynı kafada benim zaten Hagiye eleştirim futboluna değil antrenörlük becerisi ve futbolcu yorumları zayıf ne yazık ki.

Yarın Belhanda gidince 2-3 maç sonra takip etmeyi bırakıcam ekip şimdi Belhanda gitsin diye çırpınıyor.

hagi önce antrenörken bize çaktığı topçuların hesabını versin

Satın Belhanda'yı, Fernando'yu da satın. Gidenlerin yerlerini doldurmak gibi bir derdiniz de yok. Altı ayda bir forvet alamadınız, en sonunda alacağınız forvet Demba Ba olacak. Sezon sonunu görmeden arkanıza bakmadan istifa edeceksiniz ve gelen yönetim para edecek topçu bulamayacak. Yazıklar olsun sizin gibi beceriksiz ve iş bilmezlere. Galatasaray tarihinde Dursun Özbek'i göndermekten başka vasfı olmayan yönetim olarak anılacaksınız.

Bu Alan’a €2M artı yıllık €3-4M gömen salağı buradan sevgiyle anıyorum...

Sallıyorsun inkar etme. 2015'te üye oldum doğru hatırlıyorsam 2 nöbet boyunca iyi salladiydin rdas kusura bakma. Girmeyin böyle toplara imparator varken, ok

Aç geçmiş mesajlarıma bak. Boş yapma Fernando'dan tut Feghouli'ye kadar mesajlarım ortada. Bir Modeste'yi getiremediler diye günah keçisi olduk.

tamam satıyorlar eyvallahta arkasından küfrettiğimiz belhandayı bile ara hale geleceğimizden eminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt