Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.280
- 4.056
- 428
yazıklar olsun . Resmen takımı sırtından vuruyorlarYönetimin amacı başakşehiri şampiyon yapıp. Hocayı Galatasaray dan ayırmak. Güzel iş emeği geçenlerin eline sağlık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yazıklar olsun . Resmen takımı sırtından vuruyorlarYönetimin amacı başakşehiri şampiyon yapıp. Hocayı Galatasaray dan ayırmak. Güzel iş emeği geçenlerin eline sağlık.
öyle bişey olmayacak
kagan nerdesin kardeşim nöbetin prenslerindensin senSallıyorsun inkar etme. 2015'te üye oldum doğru hatırlıyorsam 2 nöbet boyunca iyi salladiydin rdas kusura bakma. Girmeyin böyle toplara imparator varken, ok
Daha fazla konuşmayın isterseniz seviye yetmeyebilir.
hoca da istemiştir gitmesini.feghouli niye gitmedi?Bu yönetimle Buna ne kadar emin olabilirsin sergen?
Burda resmen Mobbing uygulaniyor hocaya yoksa kiralik bile forvet bulmamak nedir Allah askina çiksin birisi açiklasin.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
?6 transfer yaparız.marcao hariç....
Yok yav etmez kendi dedi zaten ocakta ve temmuzda bize müsade edin diyeFatih hocamiz Bu Hafta istifa ederse Kimse sasirmasin.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hagi önce antrenörken bize çaktığı topçuların hesabını versinYok aman renktaş bizim forum illa skor istiyor Iniesta filan çöp onların gözünde.
Hagi bile aynı kafada benim zaten Hagiye eleştirim futboluna değil antrenörlük becerisi ve futbolcu yorumları zayıf ne yazık ki.
Yarın Belhanda gidince 2-3 maç sonra takip etmeyi bırakıcam ekip şimdi Belhanda gitsin diye çırpınıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sallıyorsun inkar etme. 2015'te üye oldum doğru hatırlıyorsam 2 nöbet boyunca iyi salladiydin rdas kusura bakma. Girmeyin böyle toplara imparator varken, ok
moralim bozuk bu transfer haberlerinden usta. Adam akıllı bi transfer de olmuyor, bu boktan haberleri taşıyıp milletin keyfini de kaçırmak istemiyorum. Sen nasılsın, iyi misin?kagan nerdesin kardeşim nöbetin prenslerindensin sen
tamam sen doğrusunAç geçmiş mesajlarıma bak. Boş yapma Fernando'dan tut Feghouli'ye kadar mesajlarım ortada. Bir Modeste'yi getiremediler diye günah keçisi olduk.